Annons

Speltips : GAIS - Hammarby: 2

Matchcenter
7 juli 2024 at 16:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Gamla Ullevi
Uppdaterad
5
0
Skriver odds- och spelartiklar samt delar speltips här på betting.se. Har en gedigen bakgrund inom spelindustrin där jag jobbat flera år som oddsättare på flera av de största spelbolagen. Du kan lita på att jag håller dig uppdaterad med det senaste och bästa inom sport- och spelvärlden.
Visa mer
Show less

Hammarby giftiga nere i Göteborg

Chans (1-X-2): 33-26-41%
Spelvärde: 112,75%
Lägsta spelbara odds: 2,44
Units: 5/10
Hit/Miss: 0-0
LeoVegas Till LeoVegas
Talar för spelet
  • Hammarby trivs bra på Ullevi
  • Får tillbaka spelare
  • Kommer ha stort bortafölje
Talar emot spelet
  • GAIS vassa på hemmaplan
  • Kurtulus såld
  • Hammarby får möblera om i backlinjen

Oddsen på arbetarderbyt mellan GAIS och Hammarby känns väldigt skeva. Bajen gick på sommarledighet med tre raka vinster, men de har framför allt spelat som ett topplag. Bazoumana Toure är exakt den pusselbiten som Kim Hellberg saknat och nu får man dessutom Erabi tillbaka. Det saknas inte alternativ framåt direkt.

Hammarby tappade Edvin Kurtulus under sommaren. Så visst finns det ett litet frågetecken över hur Bajen kommer formera backlinjen. Antingen flyttar man in Pinas som mittback eller så får man frosta av Mads Fenger, eller så startar man nyförvärvet Victor Johansson.  Samtliga alternativ är klart sämre än vårens backlinje men inte katastrof.

På ämnet frågetecken kan vi även skriva upp GAIS målvakt Mergim Krasniqi som åkte på en smäll under veckan.

Hammarbys grässpel ett problem

Bajen har poängraden 2-0-4 på bortaplan i år där båda vinsterna kommit på konstgräs. Det ska dock sägas att Nya Ullevi har en matta hybridmatta som Hammarby inte förlorat på sedan 2016. Det är inte det här studsande underlaget med högt gräs som Bajen normalt har svårt för.

GAIS fina på hemmaplan

Det är en skrämmande tabellrad på hemmaplan för göteborgarna. Faktum är att man bara förlorat en match och det var när man blev totalt överkörda av BP i premiären. Där och då diskuterades det hurvida GAIS tar några poäng över huvud taget i år.

Det svängder dock en del om GAIS. Ena dagen slår man Häcken med tre kassar och omgången efter förlorar man mot Halmstad med fyra bollar. Hammarby har en betydligt bättre stabilitet nu och sommaruppehållet är bara till Hellbergs fördel. Det tog två månader för spelarna att fatta hur de ska löpa och nu har bajen fått ytterligare en månad att fila på spelsystemet.

Speltips GAIS – Hammarby

Omgångarna innan uppehållet var Hammarby seriens bästa lag bortsett från MFF. Det är ett klart bättre och framför allt stabilare lag. GAIS har som sagt imponerat på hemmaplan men underlaget ska inte vara till någon större nackdel för Bajen. Allt sammantaget borde Hammarby vara knappa favoriter vilket i nuläget GAIS är. Omvända odds helt enkelt!

  • 500 kr freebet i välkomstbonus!
  • Bäst i mobilen
  • Hög trovärdighet

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback