Reklam
10 maj 2019 at 16:15 - Hockey, World Championship
8 maj 2019 at 14:08 (Uppdaterad 10 maj 2019 at 18:24) 08/05
Kommentarer
Chans (1-X-2): 17-18-65%
Spelvärde: 104,00%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss: 3-1
Betway Spela nu hos Betway
Hockey-VM

Detta speltips ska inte blandas ihop med de professionella tennisspeltips som jag levererar här på sajten. Läs mer om mitt VM-projekt här.

Finland känns som det land som prickat sämst i sin trupp till detta VM. Ett bra år skulle man kunna skrapa ihop ett lag med mer eller mindre starka spelare från NHL och KHL, men den här gången har man i mycket stor utsträckning behövt gå in på andrahandssorteringen och plocka med mer än halva truppen från den inhemska ligan. Som jämförelse har Sverige blott fyra spelare med från SHL, och det är nog en inte alltför vågad gissning att de flesta av dem knappt kommer spela alls. Finland har alltså halva truppen från sin liga, som är svagare än SHL, och kan har också plockat spelare från farmarligan i Nordamerika. Låt oss säga såhär, Kanada darrar nog inte precis när de ser att Finlands spelare inte ens håller för spel i NHL.

Kanada, stark uppställning som alltid. De absoluta topparna saknas kanske, men otroligt hög kvalité och de är givna förhandsfavoriter tillsammans med Kanada. Man måste alltid vara lite tveksam till gruppspelsmatcherna då de i ärlighetens namn spelar ganska liten roll för de bästa länderna. Kanada kan förlora den här matchen utan att det gör någonting, men det känns inte riktigt som något som kanadensiska hockeyspelare tänker på. De tar för givet att de slår alla andra länder, och i synnerhet Finland med ett reservbetonat lag.

Klasskillnad, och jag tror det kommer synas. Finland är disciplinerade och kommer inte låta siffrorna springa iväg, men vinner matchen efter ordinarie tid, det ska Kanada göra.

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter

Kommentarer

Feedback