Annons

Speltips : Everton - Wolverhampton Wanderers: (AH: +0,25) 2

Matchcenter
26 augusti 2023 at 16:00 - Fotboll, England - Premier League
Goodison Park    Craig Pawson
Uppdaterad
9
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

Premier League

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 34-33-33%
Spelvärde: 107,58%
Lägsta spelbara odds: 1,69
Units: 4/10
Hit/Miss: 0-1
Betsafe Till Betsafe
Två lag som fick smaka på ordentligt med stryk möts i helgen på Goodison Park i Liverpool.

Det stinker Championship

En match till helgens omgång av Premier League har vi här mellan två lag som mycket väl kan vara med och slåss för överlevnad när vi närmar oss slutet av säsongen.

Mest "skit" stinker det i Everton som så här långt in har svarat för vad många experter trott på förhand, att det kommer bli jobbigt. Förlora mot Aston Villa är inte så mycket att säga om men det är på sättet man gör det.

Det ser minst sagt rörigt ut i The Toffees försvar. Man skänkte bort några otroligt billiga mål på Villa Park. Inte ens lagets bästa spelare, Pickford hade minsta susning och man tycker lite synd om den duktiga målvakten som omringas av clowner just nu.

"Only God can save Everton's record of being in top flight this season" citat från en supporter till Liverpool klubben. 

Mitoma sänkte vargarna

Vilket fantastiskt mål vi fick se när japanen tog fart från mitten och dribbla igenom Wolves försvar för att sätta 1-0. 

Sedan hade faktiskt hemmalaget några fina chanser för kvittering men oskärpa plus en storspelande Steelse satte stopp för målfirandet.

Sedan var det Enciso show när spelaren i andra halvlek bjöd på två strålande assist. Det skulle bli 4-1 för Brighton som fortsätter att övertyga.

Tips Everton - Wolves

Det är lite som att välja mellan pest eller kolera här men samtidigt tycker jag att Wolverhampton hade en hel del oflyt senast och att förlusten blev något väl stor.

Vi får inte glömma den fina premiären på Old Trafford där vargarna skapade mängder och var värda minst en poäng, men som vanligt numera är laget väldigt ineffektiva där man bränner väldigt fina lägen.

Jag tänker ändå att Wolves ska ha riktigt bra chanser till att minst ta en poäng i helgen mot ett Everton som ser hopplöst ut för dagen och som saknar anfallsspel helt samtidigt som vi såg hur rörigt det är i försvaret.

Mitt speltips här blir Wolverhampton +0.25 asian handicap. Laget kommer skapa chanser här men nu gäller det bara att bollen hittar in med. 

Wolves har faktiskt två raka segrar i bagaget borta mot Everton vilket man kan krydda spelet med här om man nu tror på historik.

  • 100 kr gratisspel + 50 freespins på Sweet Bonanza!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback