Annons

Speltips : Estland - Sverige: 2 (flest mål i den andra halvleken)

9 september 2023 at 18:00 - EM Kvalifikation
Arena: A Le Coq Arena    Horațiu Fesnic
Uppdaterad
28
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

EM kval

Chans: 50%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 4/10
Hit/Miss:
Bet365 Till Bet365
Vi rekar Sveriges fjärde match i EM-kvalet när man ska åka över till Tallin och ta sig an Estland.

Estland ska ej underskattas

Sveriges resa i em kvalet 2024 fortsätter med en måstematch på A. Le Coq Arena i Tallin den kommande lördagen, med avsparkstid klockan 18.00.

Estland som står på en poäng efter tre omgångar har så här långt Förlorat mot Österrike på bortaplan (2-1), spelat 1-1 i Azerbaizjan och senast åkt på 3-0 i baken hemma mot Belgien.

Laget kunde så när sno poäng i Linz där man ledde med 1-0 i halvtid, men tappade och släppte in 2-1måletså sent som i minut 88. Trist för vår del då den stölden hade kunnat betyda allt för Sveriges EM drömmar.

Bortsett från den stora förlusten mot belgarna så står det estniska landslaget som oftast upp väldigt bra där vi tidigare i år bland annt sett uddamålsförlust mot Ungern, oavgjort 1-1 mot Island samt en vinst mot Finland.

Tre poäng ett måste för Sverige

Ett misslyckande finns inte på kartan här för Janne Anderssons gäng. Skulle vi tappa poäng mot detta lag så ser jag inget annat än en avgång från förbundskaptenens sida.

Vi möter Österrike bara några dagar efter denna drabbning som om allt går som förväntat i Tallin blir av finalkänsla i jakten på andraplatsen.

Tips Estland - Sverige

Tycker mig ha hittat ett intressant  em kval speltips till matchen här. Jag väljer att gå för att Sverige gör flest mål i den andra halvleken till 2.20 hos Bet365.

Är lite skeptisk till formen på de spelarna som förväntas starta på lördag samtidigt som vi har bänkspelare i landslaget som imponerar nu. Jag tänker på Anthony Elanga som precis sänkte Chelsea i Premier League, Viktor Claesson som hoppat in och frälst FC Köpenhamn samt Jesper Karlsson som numera spelar i Bologna.

Tänker att ett hårt krigande hemmalag kommer orka stå upp bra första 45. Janne kommer eventuellt bli desperat och byta en ett gäng glödheta lirare som tidigare nämnts i jakten på vitala segern.

Skulle Sverige leda med 1-0 i halvtid finns även ett scenario där Estland kommer chansa rejält vilket förhoppningsvis kan leda till att öppnar upp för svenskarnas del en mer.

  • Generös välkomstbonus
  • Världens största utbud av marknader och sporter
  • Användarvänlig mobilapp
  • Lättnavigerad sida
  • Bäst utbud av livebetting
  • Höga odds
  • Swish för insättning

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback