Annons

Speltips : Djurgården - Hammarby: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
2 juni 2024 at 14:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Tele2 Arena
Uppdaterad
4
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

Allsvenskan

Chans: 62%
Spelvärde: 105,40%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 3/10
Hit/Miss: 0-3
Expekt Till Expekt
Vi avrundar vårterminen och omgång 12 av Allsvenskan med ett Stockholmsderby på Tele2 Arena. Två lag vars formkurva pekar uppåt gör upp i en match som kan bli riktigt underhålande.

Djurgården med guld i sikte

Det var många som trodde att Allsvenskan 2024 var avgjord bara efter några omgångar när Malmö FF bara seglade fram som jolle på steroider.

Och det gör dom fortfarande men har fått sällskap i sjön av ett DIF som börjar se otroligt intressanta och starka ut.

Seriens formstarkaste lag:

  • 5-0-0
  • 14-1 i målskillnad

Sex poäng skiljer det visserligen upp till MFF i toppen men då har Bergstrands gäng en match tillgodo. Långt ifrån ett omöjligt uppdrag även om oddsen på skåningarna att vinna Allsvenskan ligger omkring 1.15.

Ett fint läge råder i DIF truppen som "bara" saknar Marcus Danielson och Rasmus Schuller fortfarande. En bred trupp med flera olika valmöjligheter där vi nu även kan vänta oss Albin Ekdal och Samuel Leach med 100% matchform.

Läs mer: odds och förhandstitt Djurgården - Hammarby

Bajensamban är tillbaka

Kim Hellberg börjar verkligen få igång sitt nya lag efter en något tveksam start på äventyret. Det handlar om nyckelspelare som tar mer ansvar och växer in i sina roller.

Jag tänker främst på Oscar Johansson som följde med från IFK Värnamo. Han börjar komma upp i den nivå som vi såg i den tidigare klubben och nu fick vi se första poängen komma senast mot Sirius genom assist. Kan det äntligen lossna?

Tesfaldet Tekie är en annan som fått ta emot kritik i början av säsongen men som börjar visa prov på den kvalité fansen och experter förväntat sig.

Sedan får vi inte glömma det kanske största utropstecknet nu i Hammarby nämligen Bazoumana Toure som nu gjort fem matcher i grönvita tröjan och 18 åringen gjorde sitt första mål på svensk mark mot Sirius senast.

 Erabi och Winther må vara skadade fortfarande däremot är Fredrik Hammar tillbaka efter avstängning.

Speltips

Mitt allsvenskan tips: BLGM till 1.70 hos Expekt.

Nu slutade det senaste mötet mellan lagen 0-0 men annars så är det här en historia som speglats av många mål i drabbningarna.

Nahir Besara var planens gigant i förra säsongens tidiga möte som slutade 4-3 till Bajen där han fick spika kistan med två mål. Får vi se en ny stark derbyinsats från mittfältaren på söndag?

Jag gillar farten som Hammarby visar upp nu där laget bara matar in bollar i straffområdet och väldigt mycket chanser skapas. Trots att Erabi saknas så känns offensiven ut att vara i bra balans.

Söders stolthet kommer utan tvekan försöka gå för det här då man ej har råd att tappa mer poäng i jakten på lagen i toppen. Fullt blås mot ett skickligt Djurgården lär betyda mycket målchanser och förhoppningsvis mål åt båda håll.

Båda lagen göra mål blir mitt huvudspel men sneglar även på Bajens odds här till över 4x.. Känns högt i ett derby.

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback