Annons

Speltips : Djurgården - Degerfors: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
10 mars 2024 at 13:00 - Fotboll, Sverige - Svenska Cupen
Tele2 Arena
Uppdaterad
6
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

Svenska Cupen

Chans: 60%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 2/10
Hit/Miss: 3-0
Expekt Till Expekt
Vi rekar söndagens DIF derby på Tele2 Arena. Kan gästerna från Degerfors störa Djurgården?

Öppen kvartsfinal väntar

Nästa match och kvartsfinal i Svenska Cupen 2024 jag hugger tänderna i är den på söndag i Stockholm mellan Djurgården och Degerfors.

Trots att det skiljer en division mellan lagen den här säsongen så tänker jag ändå att besökarna från bruksorten kan komma bjuda på en oblyg insats här.

Stäkta av den fantastiska prestationen att vinna sin grupp mot lag som GAIS och Elfsborg så tycker jag det är bevis nog att man ska ha goda möjligheter till åtminstone göra ett mål på Tele2 Arena i helgen.

  • 2-2 mot GAIS
  • 2-2 mot Elfsborg
  • 5-0 mot Örgryte

Degerfors har en väldigt intressant offensiv som lär göra det jobbigt för de flesta försvaren i Superettan den här säsongen.

Gustav Lindren övertygar stort och man har även plockat in Adi Fisic från Örebro Syrianska. Talangen som är tillbaka i Sverige efter besök i Atalanta.

Djurgården behöver vi inte säga så mycket om. De är starka och lär minst göra ett mål här. Förhoppningsvis kan man bjuda på lite underskattning för det behövs då stockholmarna hållit nollan i samtliga gruppspelsmatcher.

Mitt speltips: Båda lagen gör mål till 1.75 hos Expekt. 

Spelet har suttit i 5 av lagens 6 senaste möten. Det brukar bli väldigt fartfyllda drabbningar lagen emellan och jag tror inte nästa blir ett undtantag.

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback