Annons

Speltips : Crystal Palace - Luton Town: Över 2.5 mål

Matchcenter
9 mars 2024 at 16:00 - Fotboll, England - Premier League
Selhurst Park    Sunny Sukhvir
Uppdaterad
5
0
Rutinerad gammal spelräv som varit med i gamet i 10 år+. Mest känd från min tid som rysk punter.

Finns på Twitter: https://twitter.com/Stoppoloss

Tidigare spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/sbet
Visa mer
Show less

Premier League

Chans: 59%
Spelvärde: 107,97%
Lägsta spelbara odds: 1,69
Units: 3/10
Hit/Miss:
Expekt Till Expekt
Ska Luton ha en chans till nytt kontrakt så behövs nog helst 3 poäng trilla in på kontot nu i helgen. Riktigt spännande match som bör kunna bjuda på en del mål har vi att se fram emot!

Vilda västern på Selhurst Park?

Då var det dags att kolla in helgens utbud och speltips där jag först siktat in mig på Premier League och matchen mellan Crystal Palace - Luton.

Ni som har följt mina spel ett tag vet att jag är smått allergisk mot över/underspel normalt. Det finns undantag och Luton Town tillhör just nu de få lag som nästan autoklickas på övern.

Speciellt när vi får så här pass bra odds på självaste 2.5-linan, ja då är det bara spela. Gästerna är nu uppe i 9 raka matcher där det blivit 3 mål eller fler. Klart vi satsar på tionde raka!

Fem raka torsk har det blivit trots några väldigt fina insatser. Men laget läcker och orkar inte hela 90 minuter. Senaste resultaten:

  • Aston Villa 2-3
  • Man City 2-6
  • Liverpool 1-4
  • Man U 1-2
  • Sheffield U 1-3

Samtidigt har "The Eagles" plockat in den österrikiske tränaren Oliver Glasner som inledde med en 3-0-seger hemma mot Burnley nyligen för att senast tappa 1-0 ledningen borta mot Tottenham.

Eze och Edouard har haft skadebekymmer på slutet men ser båda ut att kunna ställa upp här. Palace som annars saknar viktiga mittbacken Guehi och tyvärr då för spelet även Olise.

Mitt premier league tips blir hursomhelst Över 2.5 mål i den här drabbningen där väldigt mycket står på spel. Luton kommer som vanligt gå för det och det bör nog desvärre betyda en och annan smäll bakåt mot ett hemmastarkt Palace..

Kan tillägga att av hemmalagets 7 senaste så har 6 gått över linan.

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback