Annons

Speltips : Chelsea - Manchester City: 2 (Under 2.5 kort)

Matchcenter
12 november 2023 at 17:30 - Fotboll, England - Premier League
Stamford Bridge    Anthony Taylor
Uppdaterad
4
0
Rutinerad gammal spelräv som varit med i gamet i 10 år+. Mest känd från min tid som rysk punter.

Finns på Twitter: https://twitter.com/Stoppoloss

Tidigare spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/sbet
Visa mer
Show less

Premier League

Chans: 60%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bet365 Till Bet365
Härlig stormatch på Stamford Bridge väntar under söndagen och jag nyper ett spel från kortmarknaden.

Lugnet efter stormen?

Vi fick bevittna ett häftigt kaos i Premier League förra omgången när Chelsea åkte och sänkte ett obesegrat Spurs med 4-1. Kulusevski gav Tottenham ledningen men efter först rött kort på Romero och sedan även på Udogie så kunde tillslut rivalen vinna klart, där Jackson gjorde hattrick under den andra halvleken.

Vi fick se 8 gula kort plus två utvisningar vilket kanske gör att marknaden tror på liknande hets till helgens toppmatch. Själv tänker jag lite tvärtom.

Jag är relativt ny med den här typen av spel men att se en 2.5-lina (kort) på Man City gör att det automatiskt rycker i undertarmen. När vi dessutom hittar ett fint utstick hos Bet365 som gör det saken ännu lättare.

Har rekat underspelet på korten i två City-matcher nyligen som både gått in. Förra helgen mot Bournemouth (U 1.5) där man drog på sig 0 och i veckans CL blev det även 0 kort för City mot Young Boys.

Visst det är två sämre lag osv. Men faktum är att Guardiola-boll gör att laget drar på sig väldigt lite varningar. Mot just Chelsea har Man C dragit 3 kort i endast två av de 10 senaste mötena 

Speltips Chelsea - Manchester City

Omtalade Anthony Taylor får äran att döma söndagens match trots en turbulent tid med märkliga beslut som lett till att han fick döma Championship förra helgen.

Tänker mig väl att han om någon som blåser pipan fått sig en tankeställare och som förhoppningsvis har nått botten av karriären nu. 

Senast han dömde City blev det dock tre gula samt ett rött, mot Nottingham. Annars ser han inte ut att vifta ostskivor överdrivet på slutet.

Oavsett vem som dömer samt motståndare så är Manchester City Under 2.5 kort till 1,80 ett bra spel i min bok. Pep har ordning på sina killar och det finns inte många "psykfall" i den här truppen direkt..

Tycker det ska till något extra om det här spelet ska gå förlorat.

Odds hos Kambi: 1,58.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback