Annons

Speltips : Bristol City - Leeds United: 2

Matchcenter
2 februari 2024 at 21:00 - Fotboll, England - Championship
Ashton Gate
Uppdaterad
5
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

Championship

Chans (1-X-2): 18-20-62%
Spelvärde: 105,40%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 3/10
Hit/Miss: 0-1
SpeedyBet Till SpeedyBet
Daniel Farke vilade flera startspelare i FA Cupen senast och jag tror det här blir avgörande mot ett slitet Bristol City.

Leeds jagar vidare i toppen

Nu närmar sig Leeds United topplagen och direktplatsen till Premier League efter att ha spurtat fint på slutet med fyra raka segrar i Championship.

På slutet har Farkes lag även hunnit med att slå starka League One laget Peterborough borta med 3-0 och nu senast spelat 1-1 mot Plymouth med kraftig rotation.

Att återtåget till PL betyder mest råder ingen tvekan om och till fredagens bortamatch mot Bristol City ser truppläget riktigt bra ut med flera utvilade nyckelspelare tillbaka i elvan.

På resande fot har det gått skapligt under 2023/24 där man vunnit sex av 14 och ligger fyra i bortatabellen. Senast en klar seger i Cardiff, 3-0.

Vid seger kan Leeds tillfälligt kliva upp på en andraplats och sätta press på Ipswich samt Southampton i racet om uppflyttning.

Betting tips Bristol City - Leeds

Hemmalaget som håller till på plats 13 i Championship har haft ett fullmatat spelschema med hela 7 matcher i ligan under januari.

Så sent som i tisdags spelade man mot Coventry i en tuff fight som slutade 2-2 det var Bristols femte raka ligamatch utan seger.

Tänker att de tuffa drabbningarna på slutet där det spelats mot bland annat West Ham i cupen bör sätta sina spår i fysiken.

Leeds har en mer utvilad och bredare trupp som gör skillnad här. Jag spelar Leeds rak seger till 1.70 hos SpeedyBet och hoppas att den fina formkurvan håller i.

Lägg till att hemmalaget saknar några spelare så sätter det pricken över i:et för spelet. Inbördes möten så har vi fem raka för Yorkshire laget.

  • Betting med enkel registrering
  • Ingen störig reklam via SMS eller e-post
  • Helt skattefria vinster

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback