Annons

Speltips : Bästa målgörare: Darwin Nunez

21 juni 2024 at 18:00 - Fotboll, Sydamerika - Copa America
Uppdaterad
6
+2
Rutinerad gammal spelräv som varit med i gamet i 10 år+. Mest känd från min tid som rysk punter.

Finns på Twitter: https://twitter.com/Stoppoloss

Tidigare spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/sbet
Visa mer
Show less

Skytteliga vinnare

Chans: 15%
Spelvärde: 112,50%
Lägsta spelbara odds: 6,67
Units: 2/10
Expekt Till Expekt
Det är dags för Copa America som i år spelas i USA. Jag hoppas att Uruguay kan utmana om titeln här och för det krävs en effektiv Darwin Nunez på topp!

Uruguay siktar på revansch

Den 21 juni sparkar Copa America 2024 igång borta i staterna i skuggan av Fotbolls-EM i Tyskland som alla vet redan har startat en vecka tidigare.

Bielsas Uruguay har rivstartat VM-kvalet där man skuggar Argentina i toppen. På sex omgångar har det blivit 13 poäng men vad som sticker ut är målskörden där man är klart bäst på 13 mål, Brasilien och Argentina ligger delad tvåa i den ligan med endast 8 mål.

Tre raka vinster har man med sig från kvalspelet där man både slog Argentina och Brasilien. En viss Darwin Nunez låg bakom båda vinsterna och har tillskillnad från i Premier League varit riktigt effektiv med 5 mål som götr att han toppar skytteligan.

Efter fiaskot i senaste Qatar VM, där sydamerikanerna ej gick vidare från gruppspelet så hoppas de mesta mästarna i turnering på att bjuda sitt land på en revansch. Med Bielsa vid sidan av planen och en stjärnspäckad trupp så finns all anledning till att ha stora förhoppningar på det lilla landet.

Speltips

Mitt copa america tips här blir Darwin Nunez att vinna skytteligan till 7,50 hos Expekt.

Urugay har hamnat i en på förhand väldigt behaglig Grupp C tilsammans med:

Jänkarna på hemmaplan är såklart en tuff uppgift men samtidigt inget extra. Däremot att få både Panama och Bolivia i gruppen är en skaplig jackpott då de tillhör de klart sämsta här. Uruguays senaste match i kvalet var just bolivianerna där man vann enkelt 3-0 och Darwin gjorde två kassar. 

Minst fyra matcher blir det och jag ser god chans att Bielsa tar nationen hela vägen till final för om jag inte är snett på det så är det högst troligast att Argentina som tidigast väntar i en final.

Största utmanarna i skytteligan är Messi, Vinicius Jr, Alvarez och Lautaro Martinez. En stor skllnad är dock att de spelar i lag med fler alternativ i anfallet där målskyttarna bör spridas ut mer. För Nunez del är han den tydliga nummer 1 där det ska produceras mål.

Mot lag som Panama och Bolivia ska det finnas goda chanser till minst två mål för anfallaren som slipper Edison Cavanis konkurrens då kan lagt ner landslagskarriären.

Mycket trevligt copa america odds i min bok. Bara 11 mål denna PL säsong för Darwin alltså så räkna med att han är hungrig på en extra stor show.Skapa chanser och ta avslut är han ju mästare på, nu ska bollarna bara hitta in med..

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback