Annons

Bolivia - Copa America 2024

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Bolivia

Måndag 24 juni 2024

00:00 USA - Bolivia


Fredag 28 juni 2024

03:00 Uruguay - Bolivia


Tisdag 2 juli 2024

03:00 Bolivia - Panama


Hela spelschemat

Bolivia kliver in i Copa America 2024 som ett av de svagaste lagen på förhand. Truppen innehåller mest spelare från den inhemska ligan och saknar stora stjärnor helt. Det kommer bli tufft att ta sig vidare från gruppen som i övrigt innehåller Uruguay, USA och Panama.

.

Stjärnlösa Bolivia har ingen tradition av att göra stora resultat i Copa América, men nationen lyckades vinna turneringen 1963, då turneringen spelades på hemmaplan i de trygga bolivianska höjderna. USA är en helt annan match och när Bolivia senast spelade samma turnering i Amerika 2016 förlorade man tre av de tre matcherna.

Bolivia har haft en nedslående start på det sydamerikanska VM-kvalet med bara en seger på sex matcher och en målskillnad på 4-14. Det är inte förvånande att Bolivia förlorar sina bortamatcher, men det är ett slag att de bara har lyckats ta tre poäng på hemmaplan på svindlande 3 650 meters höjd på Estadio Hernando Siles i La Paz.

Kanske har landet fått lite uppmuntran den senaste tiden. Bolivia deltar i FIFA Series 2024, som är en vänskapsmatch mellan länder från olika fotbollsförbund, och resultatet blev en knapp 3-2-förlust mot Algeriet och en 1-0-seger över svaga Andorra. En del nyttig erfarenhet samlades säkert in i dessa matcher.

Truppen består i huvudsak av spelare från de tre dominerande bolivianska klubbarna Always Ready, Bolívar och The Strongest samt spelare från brasilianska Serie B och den bästa ryska ligan.

Bolivia spelar i grupp C med USA, Uruguay och Panama och är favoriter till att upprepa bedriften från 2016 med tre förluster i gruppspelet och en snabb returbiljett hem till La Paz.

Copa America odds: Bolivia

Här ser ni odds copa america på Bolivia.

Vinnare Högsta odds Spelbolag
Bolivia 151,00

Tränare: Antonio Carlos Zago

Den 54-årige brasilianaren tog över i november 2023 efter att fotbollsförbundet stängt av Gustavo Costas efter fyra nederlag på fyra VM-kvalmatcher. Läget förbättrades omedelbart under Zago, som inledde med 2-0 hemma mot Peru men förlorade med 3-0 i nästa match mot Uruguay. 
 


 

Stjärnspelare: Guillerme Viscarra

Legendaren Marcelo Moreno skulle normalt fylla den här rollen, men anfallaren har precis lagt skorna på hyllan vid 36 års ålder. Bolivia har ingen lysande stjärna, men den 31-årige målvakten Guillermo Viscarra från The Strongest måste vara på topp om laget ska kunna ta poäng i Copa America.
 


 

Spelare att hålla ögonen på: Miguelito

Miguel Terceros är känd som "Miguelito" och den 19-årige mittfältstalangen kom till Santos i Brasilien vid 14 års ålder och bär 10:an i U20-laget. "Lille Miguel" står på tröskeln till sitt genombrott i proffslaget. Samma status gäller för landslaget, där Miguelito har gjort åtta framträdanden.
 


 

Senaste resultaten i Copa América

  • Copa América 2011: Gruppspel
  • Copa América 2015: Kvartsfinaler
  • Copa América 2016: Gruppspel
  • Copa América 2019: Gruppspel
  • Copa América 2021: Gruppspel

100% gratisspel upp till 1500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor:

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.


Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

Spelschema, Bolivia

Måndag 24 juni 2024

00:00 USA - Bolivia


Fredag 28 juni 2024

03:00 Uruguay - Bolivia


Tisdag 2 juli 2024

03:00 Bolivia - Panama


Spelschema, Copa America 2024: Odds, speltips och TV-tider

Kommentarer

Feedback