Annons

Speltips på Copa America 2024

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Några av världens bästa spelare kommer att mötas när Copa América 2024 sparkar igång den 21 juni. På Betting följer vi mästerskapet på nära håll. Det kommer löpande spelftips och analyser från våra experter, som har en lång erfarenhet inom sportsbetting på den sydamerikanska fotbollen.

På den här sidan kan du alltid hitta de mest aktuella spelen på Copa América 2024.

Speltips på slutvinnare av Copa America 2024

Här tippar vi vem som vinner Copa America 2024 i USA.

Förhandstips vinnare Copa America 2024

Brasiliens tävlingsform må vara riktigt risig där man i VM-kvalet efter sex spelade omgångar bara ligger på en sjätteplats, där man faktiskt har tre raka förluster i ryggen. 

Den nya förbundskaptenen Dorival Silvestre Junior har en del att jobba med för att komma tillbaka till den absoluta toppen igen, och under träningslandskamperna i mars mot England och Spanien fick vi se prov på att man inte blir och leka med i Copa America 2024.

Argentina som är regerande världsmästare och vinnare Copa America tippas som favoriter inför sommarens mästerskap i USA, där Lionel Messi ska sätta den perfekta punkten på sin landslagskarriär.

Albiceleste hamnade i behagliga Grupp A med Peru, Chile och Kanada. Här kan Messi vila sig i form till slutspelet för även utan hans tjänster är Argentina ett lag som är fyllt med talang och bredd. Mycket talar för att Argentina vinner Copa America 2024, men..

Colombia är till skillnad från "brassarna" ett landslag på rätt spår. Den fysiska stilen som Los Cafeteros har visat upp på slutet har gjort det jobbigt för motståndarna och man är obesegrade i VM-kvalet så här långt.

Fyra av sex matcher har man hållit nollan i där målskillnaden på 6-3 är ett kvitto på att det kanske inte riktigt sprudlar om Colombia just nu, men genom att stänga ner sina motståndare och vara effektiva ser vi det som passande i en tävling som Copa America.

Vårt tips copa america: Colombia blir mästare till oddset 13.00 hos Expekt.

Michaels speltips

TILL EXPEKT!

Feedback