Annons

Speltips : Atletico Madrid - Inter: 1 (Över 2.5 kort)

Matchcenter
13 mars 2024 at 21:00 - Fotboll, Europa - Champions League
Civitas Metropolitano    Szymon Marciniak
Uppdaterad
5
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

Champions League

Chans: 62%
Spelvärde: 106,64%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 3/10
Hit/Miss:
Bet365 Till Bet365
Inter har med sig en 1-0 ledning till returen i den spanska huvudstaden där vi under onsdagskvällen förhoppningsvis kommer få se en stökig och uppgörelse.

Hur ska Inter stoppas?

Den överlägsna serieledaren i Serie A fortsätter att imponera den här säsongen där man så gott som säkrat titeln med 10 omgångar kvar.

Nu är allt fokus på att försöka ta revansch på finalförlusten i förra årets Champions League final mot Manchester City och visst finns det goda chanser.

Just nu känns det som att det är de två lagen som tillsammans med Arsenal har störst chanser till att lyfta den åtrovärda bucklan senare i vår.

Kollar vi tillbaka på det första mötet här på San Siro så var det inget snack. Det dröjde dock en bit innan inhoppande Marko Arnautovic fick in segermålet som var fullt rättvist.

Har ett normalt hemmastarkt Atletico möjligheter att stoppa denna italienska ångvält? Jag är skeptisk.

Stora frågetecken i hemmalägret

Den viktiga backen Jose Maria Gimenez åkte på en skada i det första mötet och är fortfarande inte tillgänglig.

Hårt slag för Simeones lag som nu även kan sakna Antoine Griezmann vars kamp mot klockan ser ut att kunna gå förlorad.

Senaste tillkottot på frånvarolistan är duktiga ynglingen Pablo Barrios och sedan tidigare är även rutinerade Azpilicueta och Lemar långtidsskadade.

Tveksam är även formen efter helgens förlust i La Liga mot bottenlaget Cadiz och nyligen blev det även storförlust i Copa Del Rey mot Bilbao.

Speltips

Atletico ska alltså försöka vända underläget från första mötet och för att lyckas kommer det krävas en hel del patenterade tjuvknep som Diego Simeno är en mästare på att få fram i viktiga skeden.

Som vi vet är det spanska laget känt för att dra på sig mycket varningar och jag är inne på att så kommer bli fallet i jakten på avancemanget.

I första mötet fick laget syna det gula kortet fyra gånger och i helgen värmde man upp den griniga sidan med att få fem ostskivor.

Mitt speltips: Atletico Madrid Över 2.5 kort till 1.72 hos Bet365.

Vi har en polsk domare som dömer med namn Szymon Marciniak och han har inte varit blyg med att varna spelare där han totalt hållt ett snitt på 5.55 kort/match och i de tre CL matcherna han dömt den här säsongen har det snittats över 6.

I hemmalagets desperata jakt mot ett klokt Inter är jag övertygad om att det kommer bli ett krig med många jobbiga situationer som uppstår.

Jag ser även att Inter går vinnande från den spanska huvudstaden men väljer kortspelet som den bästa reken här.

  • Generös välkomstbonus
  • Världens största utbud av marknader och sporter
  • Användarvänlig mobilapp
  • Lättnavigerad sida
  • Bäst utbud av livebetting
  • Höga odds
  • Swish för insättning

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback