Annons

Tennessee Titans - NFL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Tennessee Titans

Hela spelschemat

NFL 2023/24 är här och nu är det dags att gå igenom nästa lag, Tennessee Titans som avslutade säsongen på ett bedrövligt sätt med sju raka förluster. Inte mycket talar för att Titans ska kunna bjuda på någon överraskning i denna upplaga där man rankas som ett av de sämre sidorna. Under försäsongen har laget dock slagit både Vikings och Patriots, vilket gett ett visst hopp hos fansen.

 

Odds på Tennessee Titans i NFL 2023/24

Se utvalda odds i tabellen på Tennessee Titans i NFL 2023/24.

Odds: Tennessee Titans 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinna Super Bowl LVIII 67,00
Vinna AFC Championship 41,00

Styrkor

Det ser inte alltid vackert ut när Titans kliver ut och spelar. Men den där "gris-fotbollen" var effektiv i början av förra säsongen där man faktiskt ledde AFC Championship ett tag innan det föll ihop totalt och laget förlorade sju raka matcher. Lagets running back, Derrick Henry och quarterback Ryan Tannehill är två spelare som mycket hänger på och som håller riktigt hög klass i ligan.

Svagheter

Titans saknar jämnheten då man som förra säsongen kan gå från att vara ett av de bästa lagen i NFL till att bara falla ihop totalt. Spelarna som vi nämnde ovan bland styrkorna börjar komma till åren. QB Ryan Tannehill fyller 35 den här säsongen och kanske närmar sig sin peak i karriären? 
 

Fakta och historik

Titans grundades 1960 men då som Houston Oilers. 1997 till 1999 hette laget Tennessee Oilers men det blev sedan till Titans vilket man fortfarande heter idag. Laget spelar på Nissan Stadium inför dryga 70 000 åskådare och man har vunnit AFC en gång, Sin division 11 gånger men aldrig tagit hem Super Bowl.

Spelschema, Tennessee Titans

Spelschema, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback