Annons

Odds på Pittsburgh Steelers NFL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Pittsburgh Steelers

Hela spelschemat

Tre av tre segrar under försäsongen till NFL 2023/24 har gett Steelers fans hopp inför grundserien och jakten på att försöka lösa en plats till playoff, som man precis bommade ifjol. Najee Harris ser ut att kunna blomma ut mer och mer samt växa till en av ligans bästa runnings backs under den kommande säsongen. Frågan är om han får tillräckligt med hjälp?
 

Odds på Pittsburgh Steelers NFL 2023/24

Se utvalda odds i tabellen på Pittsburgh Steelers i NFL 2023/24.
 

Odds: Pittsburgh Steelers 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinna Super Bowl LVIII 41,00
Vinna AFC Championship 26,00

Styrkor

Defensiven ser stark ut med T.J. Watt, Cam Heyward, Minkah Fitzpatrick samt Patrick Peterson. Toppnamn rakt igenom och helt klart nyckeln till att Steelers ska kunna lyckas.
 

Svagheter

Det råder tveksamheter i offesiven för Steelers som har ett gäng oprövade namn. Det kommer garanterat att bli ett test för dem under den kommande säsongen. Hur hanterar man den omorganiseringen man är inne i?

Fakta och historik

Steelers grundades 1933 och spelar sina matcher på Acrisure Stadium med plats för dryga 70 000 åskådare. Laget kallas för ”The Black and Gold” och man har vunnit Super Bowl sex gånger, varav den senaste 2008. Totalt har laget nått playoffs 33 gånger.

Spelschema, Pittsburgh Steelers

Spelschema, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback