Annons

Philadelphia Eagles - NFL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Philadelphia Eagles

Hela spelschemat

Det blev som sagt en tuff förlust i Super Bowl för Philadelphia Eagles i vintras. Nu när vi kikar på oddsen för NFL 2023/24 så är laget en av de största favoriterna att återigen ta sig till Super Bowl. Quarerbacken Jalen Hurts slog igenom med dunder och brak under den förra säsongen och nu rankas han som en av NFL:s allra bästa spelare. Man var ligans kanske bästa lag i fjol som föll snöpligt på mållinjen när titeln hägrade. Kan man fortsätta på samma spår så finns alla möjligheter att Eagles återigen är med i kampen om att vinna Super Bowl i år igen.  

 
 
Odds på Philadelphia Eagles i NFL 2023/24 

Se utvalda odds i tabellen på Philadelphia Eagles i NFL 2023/24.  
 

Odds: Philadelphia Eagles 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinna Super Bowl LVIII 8,00
Vinna NFC Championship 4,00

Styrkor 

Jalen Hurts spel ledde till att laget hade en grym offensiv under fjolårets säsong. Utan tvekan är man stora favoriter att vinna NFC East utan några större problem. Som sagt var offensiven grym, men även defensivt imponerade Eagles under nästan hela den förra säsongen. Här har vi ett av NFL:s allra mest kompletta lag, om inte det mest kompletta. Nu gäller det att man håller uppe den höga nivån. Om man lyckas med det, så lär få lag ha chans att stoppa lagets reda mot en ny Super Bowl.  

 
Svagheter 

Nu är förväntningarna väldigt höga på laget att man ska ta sig till Super Bowl igen och vinna hela rubbet. Det finns alltid en risk att pressen blir för stor och att laget tar några steg tillbaka i utvecklingen. Om man gör det så finns det andra lag i NFL som är redo att bräcka Egles framfart under årets säsong. Laget måste fortsätta att brinna av motivation annar finns det en risk att man går på en mina i slutspelet. Marginalerna är relativt små i NFL och Eagles kommer inte ha råd att bli bekväma efter fjolårets framgångar.  

 
 
Fakta och historik 

Man vann NFL tre gånger innan Super Bowl drog igång: 1948, 1949 och 1960. Sedan hade Eagles en lång titeltorka innan man gick och vann Super Bowl 2017. Efter förlusten i Super Bowl i våras, så innebar det att man förlorade en Super Bowl för tredje gången i lagets historia.  

 

Spelschema, Philadelphia Eagles

Spelschema, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback