Annons

New York Jets - NFL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, New York Jets

Hela spelschemat

New York Jets har gått från ett av ligans sämre lag till att inför denna säsong ett av de lag det pratas mest om. Det beror givetvis nästan enbart på ankomsten av en av de absolut bästa quarterbacks NFL haft de senaste 15åren: Aaron Rodgers. Med 4 MVP:s som enbart har legenden Peyton Manning före sig i historien av NFL förstår alla vilket extremt lyft det är. Jets har de senaste säsongerna satsat på andravalet totalt i draft 2021: Zach Wilson. Wilson som har haft svårt att ta steget från lovande Collegestjärna till etablerad starter i NFL får se sig förpassad till bänken för NFL 2023/24. Det ska bli riktigt intressant att se vad en motiverad Rodgers kan göra i Jets.

Odds på New York Jets i NFL 2023/24

Se utvalda odds i tabellen på New York Jets i NFL 2023/24.

Odds: New York Jets 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinna Super Bowl LVIII 17,00
Vinna NFC Championship 11,00

Styrkor

Jets offensiv har varit en av de absolut sämsta i hela NFL sista åren och det finns såklart fortfarande en hel del frågetecken. Samtidigt finns det nog inget lag som ser ut att ha förbättrat sina chanser på nivån Jets har. Aaron Rodgers är trots sin ålder en Quarterback av absolut toppklass. Offensiven har fått sig en rejäl förbättring men det är defensiven som är Jets styrka. Smarta draftval och värvningar har gjort Jets defensiv till toppen av defensiven.

Svagheter

Även om Rodgers kan göra väldigt mycket på egen hand finns det en del frågetecken hur mycket förbättring han kan göra på egen hand. Runningback Breece Hall var en av de bättre i NFL i fjol före en ödesdiger skada, mycket hopp står till att han återhämtat sig och är tillbaka i gammalt gott slag. Om det tar ett tag att hitta formen eller ännu värre en ny skada så är de tunna i den viktiga positionen.

Fakta och historik

Jets har missat slutspel 12år på raken och det är den längsta sviten av missade slutspel av alla lag. Sin senaste och enda Super Bowl vanns 1969.

Spelschema, New York Jets

Spelschema, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback