Annons

Las Vegas Raiders - NFL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Las Vegas Raiders

Hela spelschemat

Den största frågan vi ställer oss här är om den nya quarterbacken Jimmy Garoppolo, senast i 49ers är en uppgradering från Derek Carr, som var en besvikelse förra säsongen i NFL. Om allt klaffar väl kan säkert Raiders störa de flesta lagen och vi såg prov på en riktig fin insats under försäsongen när man krossade en av förhandsfavoriterna, San Francisco 49ers med 34-7. En skaplig morot är iallafall att Super Bowl 2024 spelas på hemmaarenan, Allegiant Stadium.
 

Odds på Las Vegas Raiders i NFL 2023/24

Se utvalda odds i tabellen på Las Vegas Raiders i NFL 2023/24.
 

Odds: Las Vegas Raiders 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinna Super Bowl LVIII 81,00
Vinna AFC Championship 29,00

Styrkor

Det känns som att den nya quarterbacken Jimmy Garoppolo är ett klart lyft. Raiders har även en av NFLs bästa kickers i Daniel Carlson, som gör sin tredje säsong i klubben. I övrigt är det svårt att hitta några styrkor som sticker ut här och som oddsen visar så ska inte laget ha något med toppen att göra. Håll även koll på Josh Jacobs som rankas som en av de absolut bästa runnings backs i NFL.
 

Svagheter

Försvaret ser helt klar tut att vara en svag länk i detta Raiders. Maxx Crosby är riktigt bra men i övrigt finns det inte mycket annat att tala om. Tyree Wilson må vara ett bra tillskott som kan backa upp men i helheten håller det nog tyvärr inte bakåt för att ta sig långt denna säsong.
 

Fakta och historik

Las Vegas Raiders spelar sina hemmamatcher på Allegiant Stadium. Man tillhör West Division och AFC Championship. Klubben har sedan tidigare hetat Oakland Raiders samt Los Angelse Raiders och man har vunnit Super Bowl tre gånger. Man har även förlorat två finaler.

Spelschema, Las Vegas Raiders

Spelschema, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback