Annons

Houston Texans - NFL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Houston Texans

Hela spelschemat

Texans svarade för en väldigt blek säsong i fjol dä man hamnade sist i AFC Conference med endast tre segrar på 17 omgångar. Tillsammans med Arizona Cardinals så rankas klubben som den sämsta hos spelbolagen inför denna upplaga. Texasklubben går dock in i en n intressant era med en ny huvudtränare samt den unga quarterbacken CJ Stroud.
 

Odds på Houston Texans i NFL 2023/24

Se utvalda odds i tabellen på Houston Texans i NFL 2023/24.
 

Odds: Houston Texans 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinna Super Bowl LVIII 180,00
Vinna AFC Championship 101,00

Styrkor

Den nya quarterbacken CJ Stroud kommer med lovande statistik i ryggsäcken från spel i college-ligan. Det tidigare begränsade anfallsspelet kan kanske få ett litet uppsving här med Dameon Pierce som stundtals visade klass 2022 hoppas kunna bli en av NFLs mes spännande runners. Det ska även bli kul att se vad den nya head coachen DeMeco Ryans kan föra med sig. Han har spelat för klubben tidigare och 2022 belönades han med priset som årets assisterande tränare.
 

Svagheter

Lika intressant som det ska bli med nya spelare samt ny head coach, lika oklart om det kommer fungera känns det. Vi gillar såklart att klubben rör om i grytan för det mesta kan ju inte bli så mycket sämre än ifjol. Texans är relativt disiplinerade defensiv då man ofta kan hålla rätt jämna matcher mot de flesta motstånd. Däremot har man mycket att tänka på offensivt som får anses vara lagets svagaste punkt.
 

Fakta och historik

Houston Texans spelade sin första NFL-säsong år 2002 och är ligans yngsta lag. Texans spelar sina hemmamatcher på NRG Stadium i Houston och färgerna är mörkblå, vit och röd som i staten Texas flagga. Klubben har vunnit AFC South 6 gånger.

Spelschema, Houston Texans

Spelschema, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback