Annons

Green Bay Packers - NFL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Green Bay Packers

Hela spelschemat

Laget går in i NFL 2023/24 utan Aaron Rodgers för första gången på nästan 20 år. Rodgers har hunnit bli 40 år och det återstår att se om Packers kommer att sakna honom och om han kan fortsätta på hög nivå i New York Jets. Går det ens att ersätta en av de bästa quarterbackarna genom historien? Den otacksamma uppgiften ser ut att gå till Jordan Love. Målet för laget lär vara att ta sig tillbaka till slutspelet, då man misslyckades i fjol. Kan man göra detta utan en viss Rodgers i laget?

 

Odds på Green Bay Packers i NFL 2023/24

Se utvalda odds i tabellen på Green Bay Packers i NFL 2023/24.
 

Odds: Green Bay Packers 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinna Super Bowl LVIII 55,00
Vinna NFC Championship 23,00

Styrkor

Det finns en ganska stor kvalitet i Packers trupp i den ganska svaga divisionen NFC North. Förra säsongen missade man slutspelet knappt med en seger för kort. Här finns det definitivt offensiv kvalitet, om bara nya QB:n Love kan komma upp en hyfsad nivå på sina passningar så finns det mängder av spelare som är kapabla att göra poäng av Loves passningar. Även defensivt finns det fin potential även om man läckte lite för mycket bakåt i fjol. Vi tror att Packers kan komma igång igen och man kan mycket väl vara med och slåss i toppen av NFC North.

 

Svagheter

Givetvis är det en stor chans att Rodgers sorti kan komma att påverka laget negativt. Speciellt på kort sikt. Han var en otrolig spelare och en nyckelspelare för laget i över 15 år. Positionen som quarterback är den kanske viktigaste och nu står hoppet till en relativt ung och orutinerad Jordan Love. Visst, Love kan explodera snabbt i NFL, men vi tror att det kan ta lite tid och pressen på hans axlar att prestera direkt lär inte vara nådig.

 

Fakta och historik

Klubben från Wisconsin har faktiskt flest titlar genom NFL-historien. Totalt har man vunnit 13 gånger. Man plockade hem hela nio titlar innan Super Bowl-eran drog igång. Super Bowl har man plockat hem fyra gånger: 1966, 1967, 1996 och 2010.

Spelschema, Green Bay Packers

Spelschema, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback