Annons

Detroit Lions - NFL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Detroit Lions

Hela spelschemat

Laget slog rivalerna i NFC North i den förra säsongens sista match. Lions hade inget att spela för men Green Bay Packers behövde vinna för att ta sig till slutspel. Detta säger något om vilken mentalitet som Detroit hade under den förra säsongens andra halva. Om man kan fortsätta på den inslagna vägen i NFL 2023/24 så har man stora chanser att ta sig till slutspel i år. Det var ett bra tag sen laget och fansen till Lions andades optimism. Men nu ser det ut som att kampen i toppen av NFC North kan bli jämnare än på många år.

 

Odds på Detroit Lions i NFL 2023/24

Se utvalda odds i tabellen på Detroit Lions i NFL 2023/24.
 

Odds: Detroit Lions 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinna Super Bowl LVIII 23,00
Vinna NFC Championship 10,00

Styrkor

Laget utvecklades som sagt riktigt bra under den förra säsongen, nu gäller det att hålla i detta. Man har styrkor både defensivt och offensivt, och mentaliteten ser ut att vara riktigt bra. Det kan vara något stort på gång i Detroit trots att man historiskt sett är ett av NFL:s mest underpresterande lag. Quarterbacken Jared Goff har visat fin form och kan han fortsätta prestera på en hög nivå så är mycket vunnet för Lions.

Svagheter

Många har fått upp ögonen efter lagets fina prestationer i fjol. Detta innebär att pressen har ökat drastiskt och snabbt på att man ska nå framgång. Men faktum är att Lions ofta har problem att ens ta sig till slutspel. Det finns ändå en ganska stor risk här att pressen och förväntningarna är alldeles för uppblåsta och att Lions inte ens lyckas med att ta sig till slutspel. Vikings och Packers är starka lag och det är långt ifrån säkert att Lions kan utmana om att vinna NFC North under den kommande säsongen.
 

Fakta och historik

Detroit Lions är det enda laget i NFL som inte har lyckats att ta sig till en Super Bowl. Man vann dock fyra titlar innan Super Bowl-eran: 1935, 1952, 1953 och 1957. Det var alltså väldigt längesen som lagets fans fick fira en titel.

Spelschema, Detroit Lions

Spelschema, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback