Annons

Denver Broncos - NFL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Denver Broncos

Hela spelschemat

Fem segrar resulterade att man hamnde tredje sist i AFC förra säsongen. Även om det ser bättre ut inför starten i år så har laget en hel del att jobba med. Det märktes dock inte när man under NFL 2023/24 pre-season slog Los Angeles Rams med förkrossande 41-0. Laget har även slagit Los Angeles Chargers samt åkt på två tighta enpoängsförluster mot Cardinals och 49ers. Att Broncos kan störa samtliga lag råder ingen tvekan om.
 

Odds på Denver Broncos NFL 2023/24

Se utvalda odds i tabellen på Denver Broncos i NFL 2023/24.
 

Odds: Denver Broncos 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinna Super Bowl LVIII 42,00
Vinna AFC Championship 26,00

Styrkor

Det har hänt en hel del i Broncos trupp med ändringar, men kärnan förblir den samma med Wilson och Payton som kan förvandla det här laget till en utmanare om allt faller på plats. I defensiven finns Pat Surtain II, som definitivt får räknas som en styrka i detta Denver.
 

Svagheter

År 2022 hade Broncos det sjätte sämsta pass-rush-betyget (66,4) och gjorde väldigt lite, om ens något, för att förbättra det under lågsäsongen. Den enda pass rusher som fick ett 70,0-plus betyg och återvänder från förra säsongen var Randy Gregory, som noterade ett 76,2 pass-rush betyg på bara 114 pass-rush snaps. Zach Allen tillkom från Arizona i free agency, men det finns inte mycket annat att glädjas åt.
 

Fakta och historik

Denver Broncos grundades 1959 och tillhör West Division samt AFC Championship. Laget spelar sina matcher på Empower Field, Mile High och man har vunnit Super Bowl tre gånger, varav den senaste var 2016.

Spelschema, Denver Broncos

Spelschema, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback