Annons

Dallas Cowboys - NFL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Dallas Cowboys

Hela spelschemat

Texaslaget tog sig till slutspel förra säsongen genom ett wildcard. Väl där fick man stryk i den andra omgången för andra året i rad av San Francisco 49ers. Trots att man vann hela tolv matcher i grundserien, så var en del fans måttligt nöjda med coach Mike McCarthy efter säsongen. Kraven är onekligen höga nere i Dallas. Det har nu gått snart 30 år sedan Cowboys senast nådde Super Bowl 1995. Även lagets quarterback Dak Prescott har fått en slev av kritiken under sommaren. Nu gäller det att coach och lagets stjärna steppar upp för årets säsong, fansen kräver framgång, frågan är om Dallas kan ta sig närmare Super Bowl under NFL 2023/24
 

Odds på Dallas Cowboys i NFL 2023/24 

Se utvalda odds i tabellen på Dallas Cowboys i NFL 2023/24.  
 
 

Odds: Dallas Cowboys 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinna Super Bowl LVIII 15,00
Vinna NFC Championship 7,00

Styrkor 

Man är utan tvekan ett av de bästa lagen på pappret i ligan. Vilket tolv segrar under förra säsongens grundserie visar. Bara fem lag plockade fler segrar än Cowboys där och då. Mike McCarthy är trots kritiken en mycket erfaren och framgångsrik tränare. Han vann som bekant Super Bowl.med Green Bay Packers 2011. I år gäller det för laget att få ihop alla delar av sin fina trupp. Alla förutsättningar finns här, nu gäller det bara för Dallas Cowboys att man presterar och tar sig längre i slutspelet än de senaste åren. Kanske är det lättare sagt än gjort.  
 
 

Svagheter 

Pressen är alltid stor på laget med ligans största fanbase. Och frågan är om det inte är ett större ok för laget än en fördel med sin stora och krävande fansskara. Som sagt har kritiken haglat under sommaren från olika håll och kanter. Sedan går det inte att komma ifrån att Dallas kommer få det otroligt tufft att ens vinna den östra divisionen i NFC. Där återfinns nämligen Philadelphia Eagles. De vann divisionen i fjol och tog sig hela vägen till Super Bowl LVII. Där förlorade man en mycket tajt match mot Kansas City Chiefs. Eagles blir en mycket svår nöt att knäcka för Cowboys redan i grundserien.  
 
 

Fakta och historik 

Cowboys har tagit sig den långa vägen till Super Bowl hela åtta gånger. Vilket är näst bäst efter New England Patriots elva Super Bowls. Av dessa åtta Super Bowl har laget gått vinnande ut fem: 1971, 1977, 1992, 1993, 1995.  

Spelschema, Dallas Cowboys

Spelschema, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback