Annons

Cleveland Browns - NFL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Cleveland Browns

Hela spelschemat

Varken höga eller låga förväntningar på Cleveland Brown i NFL 2023/24 där man rankas som ett lag som bör kunna göra det bättre än den förgående upplagan. Förra säsongen hamnade laget sist i den tuffa North Division men nu känns den öppnare än någonsin där alla lag ser relativt jämna ut. Senast Browns nådde playoffs var 2020 och frågan är om det inte är dags igen?

Odds på Cleveland Browns i NFL 2023/24

Se utvalda odds i tabellen på Cleveland Browns i NFL 2023/24.

Odds: Cleveland Browns 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinna Super Bowl LVIII 34,00
Vinna AFC Championship 21,00

Styrkor

Quarterback Deshaun Watson kommer att vara en centralpunkt under hela säsongen. Runningback Nick Chubb är favorit till att bli ligans bästa rusher. På andra sidan bollen planerar den nyanställde koordinatorn Jim Schwartz för ett försvar som kommer att höja spelet ordentligt.

Svagheter

Allt ser bra ut på pappret, men som alla Browns-fans vet spelar man inte matcherna på pappret, utan på planen. Och det är där som Cleveland under de senaste åren inte har levt upp till klubbens förväntningar inför säsongen. Är klubbens svaga vinnarkultur som är den största svagheten?

Fakta och historik

Cleveland Browns grundades 1944 och fick namnet från lagets första head coach, Paul Brown. Man spelar sina matcher på Browns Stadium i Cleveland, Ohio med plats för drygt 68 000 åskådare. Klubben har vunnit sin Conference 11 gånger samt Division 12 gånger, men väntar fortfarande på den första Super Bowl-titeln.

Spelschema, Cleveland Browns

Spelschema, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback