Annons

Chicago Bears - NFL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Chicago Bears

Hela spelschemat

Laget avslutade den förra säsongen med tio raka förluster. Ett sanslöst svagt facit vilket gör att man går in i NFL 2023/24 som ett av ligans formsvagaste lag. Man var långt efter de andra, och det ser ut som att man inte kommer vara med och utmana dem i år heller. Allt är dock inte nattsvart i Chicago. Justin Fields är en riktigt kapabel QB i sina bästa stunder. Man har även plockat in några fina spelare under sommaren som bör göra laget bättre. Bears ska nog lyckas med att vinna fler än tre matcher denna säsongen.

 

Odds på Chicago Bears i NFL 2023/24

Se utvalda odds i tabellen på Chicago Bears i NFL 2023/24.
 

Odds: Chicago Bears 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinna Super Bowl LVIII 51,00
Vinna NFC Championship 26,00

Styrkor

Justin Fields har visat glimtar av att han kan bli en riktigt bra QB i framtiden. Om han kan fortsätta att utvecklas denna säsongen så finns det stora möjligheter för laget att vinna fler matcher. Förväntningarna är låga på laget, vilket gör att man kan spela utan någon större press från fansen. Detta kan leda till att man slappnar av lite och att man lyckas plocka hem några segrar tidigt i höst. Detta är nog lagets största nyckel till en bättre säsong i NFL 2023/24.


 

Svagheter

Laget var sämst i hela NFL om vi tittar tillbaka på Chicagos defensiva statistik den senaste säsongen. Defensivt finns det alltså en väldigt stor förbättringspotential. Frågan är hur mycket laget kan förbättra sitt försvar under ledning av den defensive coachen Matt Eberflus. Han har ett stort arbete framför sig här. Man lär förbättra sig defensivt i år. Men det krävs tyvärr en riktigt stor förbättring för Bears defensivt, om det verkligen ska göra skillnad för lagets resultat i den mån att man ska vara med och utmana de andra tre lagen i NFC North. 

 

Fakta och historik

Chicago Bears hade sin stora framgångstid innan Super Bowl infördes. Då vann man hela åtta titlar. Under 1940-talet plockade man hem fyra av dessa titlar. Super Bowl lyckades man vinna 1985. Så nu är man inne på en nästan 40 år lång titeltorka.

Spelschema, Chicago Bears

Spelschema, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback