Annons

Buffalo Bills- NFL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Buffalo Bills

Hela spelschemat

Buffalo Bills såg magiska ut i början av förra säsongen och sågs länge som favoriter, man tappade dock lite form och åkte ut mot Bengals i andra rundan av slutspelet. Laget är komplett med ett monster som quarterback i Josh Allen. Att ha en QB som både kan springa och kasta bollen på den nivån är få förunnat. Att laget är en av de största favoriterna till att vinna Super Bowl går inte att bortse ifrån.

Odds på Buffalo Bills i NFL 2023/24

Se utvalda odds i tabellen på Buffalo Bills i NFL 2023/24.

Odds: Buffalo Bills 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinna Super Bowl LVIII 10,00
Vinna NFC Championship 6,00

Styrkor

Buffalo Bills styrkor finns i offensiven där de har ett väldigt bra vapen i QB Josh Allen, med storleken och sin orädda spelstil kan en springande Allen utmana även de starkaste försvaren. Inför året har man bytt ut lite mindre passningsmottagare mot större då Cole Beasley bytt ut till förmån till lite större mottagare. Stjärnmottagaren Stefon Diggs finns givetvis kvar och med en bra så bra passare som Allen har Bills väldigt många vapen framåt som de flesta försvar kommer ha det väldigt jobbigt att försvara emot.

Svagheter

När viktige linebackern Von Miller skadades i slutet av säsongen senast tappade försvaret kraft. Slutet av ordinarie säsongen och slutspelet blev en stor besvikelse för Bills som tidigare sågs som favoriter till Super Bowl. Von Miller blir inte att räkna med de första matcherna heller i år och det lämnar ett hål i försvaret. Bills har också tappat den erkänt duktiga defensiva coachen Leslie Frazier och i år kommer head Coach McDermott sköta den defensive coachningen.

Fakta och historik

Bills är mest kända för att ha spelat fyra raka Super Bowls men trots att man ansågs vara en ett enormt skickligt lag förlorades samtliga finalen. Dessa ärr lever fortfarande kvar hos Bills-fansen och det var länge sen man verkligen hade ett lag.

Spelschema, Buffalo Bills

Spelschema, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback