Annons

Atlanta Falcons - NFL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Atlanta Falcons

Hela spelschemat

NFC South är just nu jämnbra eller om man så vill jämndålig. Atlanta Falcons har satsat rejält inför NFL 2023/24 och hoppas nå hitta en väg tillbaka till slutspelet för första gången på över fem år. Man har nu skrivit ganska stora kontrakt med en drös spelare och fått in den mycket lovande running backen Bijan Robinson. En del talar för att Atlanta har något lovande på gång nere  i Georgia. Vilket gör att fansen nog hoppas på att laget äntligen kan vara med och ta sig vidare till slutspel igen.

Odds på Atlanta Falcons i NFL 2023/24 

Se utvalda odds i tabellen på Atlanta Falcons i NFL 2023/24.

Odds: Atlanta Falcons 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinna Super Bowl LVIII 60,00
Vinna NFC Championship 23,00

​​​​​​

Styrkor 

Laget försöker spela sitt offensiva spel med mycket snabba spelare, en inte helt vanlig taktik i NFL just nu. Kyle Pitts och Drake London är två spelare som är riktigt bra på att fånga passningar. Om Falcons får sin taktik att funka med sina löpstarka spelare, så har man chansen att löpa sönder sina motståndare och göra många poäng på det sättet. Det är ganska uppfriskande att se ett lag som satsar mer på en löpvillig offensiv än som många av de andra lagen, som satsar på att ha en riktigt bra quarterback.  

 
Svagheter 

Trots att det var jämt så kom Falcons sist i NFC South senast. Defensive var svagare än divisionens andra lag och där måste man förbättra sig för att plocka placeringar och vara med i kampen om divisionssegern. Man hade framförallt stora problem i pressen av motståndarnas quarterback. Detta är ett mycket viktigt moment och misslyckas man där som Falcons gjorde så är mycket förlorat i NFL. På den punkten måste man bli bättre annars lär det inte bli något slutspel för laget i år heller.  

 
 
Fakta och historik 

Falcons bildades så sent som 1965 och man är än så länge utan titlar. Två gånger har man nått SuPer Bowl och man gick förlorande ur bataljen båda gångerna: 1998 och 2016.

Spelschema, Atlanta Falcons

Spelschema, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback