Annons

Arizona Cardinals - NFL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Arizona Cardinals

Hela spelschemat

Fyra vinster och tretton förluster var Cardinals dystra facit under den förra säsongen. Bara Chicago Bears hade en sämre säsong än laget i NFC. Tyvärr verkar det mesta tala för att Cardinals kommer få det tufft även i NFL 2023/24. Nu har man dock hämtat in Jonathan Gannon som ny huvudtränare. Gannon var defensiv koordinator i Philadelphia Eagles som förlorade Super Bowl i vintras. Fokus nummer ett för Gannon blir nog att börja stärka upp Cardinals läckande defensiv. Det blir ett tufft jobb och tanken är nog att laget inte ska börja lyfta förrän efter ett par år under den nya tränarens ledning.  
 

Odds på Arizona Cardinals i NFL 2023/24 

Se utvalda odds i tabellen på Arizona Cardinals i NFL 2023/24.  
 

Odds: Arizona Cardinals 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinna Super Bowl LVIII 175,00
Vinna NFC Championship 81,00

Styrkor 

Cardinals ser inte speciellt starka ut på förhand vilket innebär att man går in i NFL utan någon som helst press  i år. Den nya tränaren Gannon ger förhoppningsvis laget ny energi. Om man lyckas få en okej start på säsongen så finns det såklart möjligheter för laget att göra en bättre säsong än senast. Det är nog också där fokus ligger för Cardinals. Att i alla fall plocka fler än fyra vinster i år och stabilisera upp läget så att man inte faller djupare ner i sin svacka.  
 

Svagheter 

Lagets kanske största stjärna, quarterbacken Kyler Murray, drog korsbandet under match 14 den senaste säsongen. Detta gjorde att lagets redan ganska dåliga offensiv blev ännu sämre. Defensiven har inte heller imponerat här. Det mesta tyder på att det blir en till dyster säsong nere i Arizona. Nu gäller det att man ställer upp för varandra och inte tappar tron annars kan man gå mot rekorddåliga siffror i NFL. Gannon är helt grön som huvudtränare om starten blir dålig så riskerar hans orutin att lysa igenom och det kan bli otroligt tufft för laget under säsongen.  
 

Fakta och historik 

Cardinals började i Chicago för att sedan flytta vidare till St. Louis innan man 1988 flyttade ner till sin nuvarande plats i Phoenix, Arizona. Man har ännu inte lyckats vinna Super Bowl, när man senast tog en titel var det i Chicago 1947. Vilket är en av de längsta titeltorkan i amerikansk professionell idrott just nu.  Man förlorade dock Super Bowl 2008.  

 

 

Spelschema, Arizona Cardinals

Spelschema, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback