Annons

Sacramento Kings - NBA odds 23/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Sacramento Kings

Hela spelschemat

Sacramento Kings nye huvudtränare Mike Brown startade fjolårets säsong dystert med fyra raka torsk. Sedan tände laget till rejält, man hade inte varit i slutspel sedan 2006. Från egentligen ingenstans slutade man grundserien med att vinna Pacific Division. En jätteskräll och ett stort steg framåt för Kings. I slutspelet fick man de regerande mästarna Golden State Warriors och Kings började starkt med två raka vinster. Sedan tog lyckan slut och man föll i matchserien i den sjunde och avgörande matchen. Frågan är nu om laget kan fortsätta på den inslagna vägen: att återigen ta sig till slutspel och vara med i toppen av sin division. 

Odds på Sacramento Kings NBA 2023/24 

Se utvalda NBA odds i tabellen på Sacramento Kings i NBA 23/24.  

Odds: NBA 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Går till slutspel 1,44

Styrkor: 

De’Aaron Fox fortsatte att imponera under den förra säsongen och han snittade över 25 poäng per match under grundserien. Fox blev ifjol uttagen till NBA All Star för första gången i sin karriär. Han är bara 25 år gammal och det ser ut som att Fox fortsätter att utvecklas till en riktigt bra spelare i ligan. Lagets offensiva spel kretsar mycket kring Fox skicklighet och nu gäller det för Fox att fortsätta sin poängproduktion. 

 
Svagheter:  

Efter fjolårets säsong så har pressen ökat på både Fox och laget att prestera och att de ska vara med och utmana i toppen av Pacific Division i år igen. Kommer laget att klara pressen nu när man inte slår ur underlägen? Sedan tror vi att Kings är lite för beroende av att Fox fortsätter sina fina prestationer. Om Fox skulle tappa formen eller bli skadad så tror vi att laget inte kommer att vara med i toppstriden. Det är alltid svårt att vara för beroende av en spelares briljans match efter match i NBA:s långa grundserie. 

 
Fakta om laget:  

Sacramento Kings gör nu sin 79:e säsong i NBA. Laget kommer från staden Sacramento som är delstatshuvudstad i Kalifornien. Man spelar sina hemmamatcher i Pacific Division och Western Conference i Golden 1 Center. Klubbens enda NBA-titel plockade man hem 1951. Några av klubbens största spelare genom tiderna är Mitch Richmond, Chris Webber, Geoff Petrie, Rick Adelman, Spud Webb, Vlade Divac, Mike Bibby och Jason Williams.


 
Historik:  

Sacramento KIngs bildades redan 1929 som Rochester Seagrams. 1945 bytte man namn till Rochester Royals och då spelade man i NBL. Det var under detta namn som man vann sin första och enda NBA-titel 1951. 1957 flyttade man verksamheten till Cincinnati i Ohio. man hette Cincinnati Kings fram tills 1972, då man flyttade till Kansas City och bytte namn till Kansas City Kings. Slutligen flyttade man till Sacramento 1985 och bytte då namn till det nuvarande namnet Sacramento Kings. Efter flytten till Kalifornien har man inte lyckats ta sig till någon NBA-final.

Spelschema, Sacramento Kings

Spelschema, NBA Odds 2023/24

Kommentarer

Feedback