Annons

New Orleans Pelicans - NBA odds 23/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, New Orleans Pelicans

Hela spelschemat

Pelicans gjorde inte på något sätt en dålig säsong i fjol. Man slutade tvåa i Southwest division och vann 42 matcher i grundserien. Men detta räckte inte till att knipa en slutspelsplats, då Pelicans föll i play-in mot Oklahoma City Thunder. Lagets stora poängplockare Zion Williamson väntas nu vara tillbaka från skada och hans kvaliteter kommer att behövas om Pelicans ska lyckas vara med och slåss om slutspelsplatser ända in i kaklet av grundserien i NBA 2023/24.

Odds på New Orleans Pelicans NBA 2023/24 

Se utvalda NBA odds i tabellen på New Orleans Pelicans i NBA 23/24.  

Odds: NBA 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Går till slutspel 1,72

Styrkor: 

Zion Williamson håller på att utvecklas till en riktigt bra spelare och han snittade 26 poäng per match innan sin skada under den förra säsongen. Bakom honom ser faktiskt lagets trupp ganska bred ut och man kan rulla på många spelare utan att tappa i spets. Brandon Ingram har också ett fint poängsnitt, Jonas Valanciunas plockar mängder av returer och CJ McCollum gör en hel del assists. Det är inte alls omöjligt att Pelicans kan klättra några snäpp i Western Conference i år och verkligen vara med och utmana om direktplatserna till NBA-slutspelet.  

 
Svagheter:  

Som sagt, Williamson är redan nu en riktigt bra spelare som ser ut att bli bättre och bättre för varje år. Han måste bli kvitt sina skadeproblem, för att Pelicans är ett avsevärt mycket sämre lag utan Williamson på banan. Förra året hade laget ganska stora problem när stjärnan var skadad och vi ser egentligen inte att dessa problem kommer att vara fixade i år heller. Williamson är vital för lagets offensiv och Pelicans behöver ha honom frisk annars riskerar man att definitivt missa slutspelet i år igen.  

 
Fakta om laget:  

New Orleans Pelicans gör nu sin 22:e säsong i ligan. Man kommer från staden New Orleans som ligger långt söderut i USA i delstaten Louisiana. Lagets hemmaarena heter Smoothie King Center och där spelar Pelicans sina hemmamatcher i Southwest Division och Western Conference. Pelicans har aldrig vunnit NBA och man har heller aldrig tagit sig till en NBA-final. Några av lagets största spelare genom tiderna är: Chris Paul, Alonzo Mourning, Larry Johnson, David West, Glen Rice, Baron Davis, Dell Curry och Peja Stojakovic.


 
Historik:  

Pelicans bildades 2002 och hette till en början New Orleans Hornets. Mellan 2005 och 2007 flyttade man till Oklahoma på grund av orkanen Katrinas påverkan på New Orleans. 2013 bytte man namn till sitt nuvarande namn New Orleans Pelicans. Laget har missat slutspelet ganska ofta och som bäst har man tagit sig till den andra slutspelsrundan. Detta hände senast 2018.  

Spelschema, New Orleans Pelicans

Spelschema, NBA Odds 2023/24

Kommentarer

Feedback