Annons

LA Clippers - NBA odds 23/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, LA Clippers

Hela spelschemat

Pacific Division var otroligt jämn den förra säsongen. Vinnarna Sacramento Kings slutade på 48 segrar och jumboplacerade LA Lakers hade 43 vinster. LA Clippers slutade i mitten av de fem lagen med 44 segrar. Clippers rök mot divisionsrivalerna Phoenix Suns i den första slutspelsrundan med 4-0 i matcher. Lite förvånande då Phoenix bara hade en mer seger än Clippers under grundserien. Så nu gäller det för laget att man under sommaren fokuserar på vad som gick snett i slutspelet, för att ta nya tag i NBA 2023/24.         

Odds på LA Clippers NBA 2023/24 

Se utvalda NBA odds i tabellen på LA Clippers i NBA 23/24.  

Odds: NBA 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Går till slutspel 1,33

Styrkor: 

Paul George är en grym tvåvägsspelare som både tar returer, gör assists och plockar ganska mycket poäng. Samma styrkor gäller också för Kawhi Leonard. Dessa två herrar är lagets ryggmärg och stjärnor. Båda två har mycket fin rutin och de är mycket viktiga för Clippers spel. Även Norman Powell ser ut att ha tagit kliv i sin utveckling. Här har vi alltså tre mycket kompetenta spelare som bör kunna ta Clippers till slutspel i år igen.       

 
Svagheter:  

George och Leonard har varit mycket skadebenägna de senaste åren och detta har hämmat lagets spel. Tanken var att detta skulle bli en riktig stjärnduo, och så länge de har varit på planen under samma match har det fungerat bra. Men problemet är att i majoriteten av matcherna de senaste åren så har minst en av dessa två spelare varit borta. De måste börja göra fler matcher tillsammans annars kan det bli en tuff säsong för Clippers.               

 
Fakta om laget:  

Los Angeles Clippers gör nu sin 54:e säsong i NBA. Som namnet antyder så kommer klubben från Los Angeles i Kalifornien och man spelar sina hemmamatcher i Crypto.com Arena. Clippers tillhör Pacific Division och Western Conference. Man har aldrig lyckats vinna en NBA-titel och man har inte heller spelat någon NBA-final. Här kommer några av de största spelarna genom klubbens historia: Bob McAdoo, Elton Brand, Chris Paul, Randy Smith, Blake Griffin, World B. Free, Ron Harper och Eric Piatkowski.  


 
Historik:  

Klubben bildades 1970 i Buffalo och hette först Buffalo Braves. 1978 flyttade man till Kalifornien men inte till LA, utan till San Diego. Under sex år hette man då San Diego Clippers. Slutligen flyttade man till Los Angeles 1984 och då bytte man även till sitt nuvarande namn Los Angeles Clippers. Clippers har som sagt aldrig lyckats vinna en NBA-titel. Allt som oftast har man under sin historia inte lyckats med att ta sig till slutspel. Men sedan 2010 har Clippers tagit sig till slutspel många gånger och 2021 tog man sig hela vägen till Conference Final.       

Spelschema, LA Clippers

Spelschema, NBA Odds 2023/24

Kommentarer

Feedback