Annons

Detroit Pistons - NBA odds 23/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Detroit Pistons

Hela spelschemat

17 vinster och hela 65 förluster blev lagets bedrövliga facit under den förra säsongen i ligan. Lagets huvudtränare sedan 2018 avgick i april och ny huvudtränare är Monty Williams. Han är en rutinerad tränare som 2022 blev utsedd till NBA:s bästa tränare då han ledde Phoenix Suns till 64 segrar i grundserien. Williams har ett hårt jobb framför sig för att vända den sjunkande skutan i Detroit, men hans track record är bra och han vet hur man skapar ett vinnande lag i NBA. Renoveringen av klubben lär dock ta tid och det är inte många som tror att Pistons ska vara med och utmana om en slutspelsplats redan i år.         

Odds på Detroit Pistons i NBA 2023/24 

Se utvalda NBA odds i tabellen på Detroit Pistons i NBA 23/24.  

Odds: NBA 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Går till slutspel 9,50

Styrkor: 

Trots lagets många förluster i fjol så finns det en hel bra försvarsspelare i truppen och laget kommer nog att byggas bakifrån. Isaiah Stewart är mycket skicklig defensivt och kommer få dra ett tungt lass att stoppa motståndarnas anfall. Offensivt fanns det faktiskt två ljusglimtar och det var den rutinerade Bojan Bogdanovic som snittade 21,6 poäng per match plus unge Cade Cunningham som snittade runt 20 poäng. Just Cunningham har en enorm potential och om han kan fortsätta utvecklas i år så finns det goda möjligheter för Pistons att ta hem ganska många fler segrar under den kommande säsongen av NBA.       

 
Svagheter:  

Efter den totala katastrofen i fjol så bör det ta lite tid för laget att bygga upp någon som helst form av självförtroende igen. Man var hela tio segrar efter det näst sämsta laget i Eastern Conference, Charlotte Hornets. Det gäller nu att Williams lyckas med att ta laget små steg framåt och skynda långsamt. Ett första delmål kan vara att man ska upp och förbi de 17 vinster som lagets lyckades med senast. Och sedan fortsätta bygga därifrån. Men det lär ta tid för Pistons att återhämta sig från fjolåret, allt annat vore en grym prestation från laget och Williams på tränarbänken.           

 
Fakta om laget:  

Detroit Pistons går in sin 76:e säsong i NBA. Laget kommer från Detroit, Michigan och hemmaarenan heter Little Caesars Arena. Pistons spelar i Central Division och Eastern Conference. Man har plockat hem två NBL-titlar och tre NBA-titlar genom historien. Några av klubbens bästa spelare genom tiderna är Isiah Thomas, Joe Dumars, Ben Wallace, Bill Laimbeer, Chauncey Billups, Dennis Rodman, Bob Lanier och Vinnie Johnson.  


 
Historik:  

Klubben bildades 1937 som Fort Wayne Pistons. Under detta namn vann man två NBL-titlar 1944 och 1945. Man började spela NBA 1949 och sedan flyttade klubben till Detroit 1957 och bytte då namn till dagens Detroit Pistons. Man har vunnit tre NBA-titlar, två av dessa kom i rad 1989 och 1990. Sedan vann man även NBA 2004. Pistons förlorade även NBA-finalen 2005. Sedan dess har det gått tyngre och efter 2008 har man bara tagit sig till slutspel tre gånger. Väl där har man åkt ut i den första rundan vid samtliga tillfällen.    

Spelschema, Detroit Pistons

Spelschema, NBA Odds 2023/24

Kommentarer

Feedback