Annons

Speltips på Franska Öppna 2024

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Franska Öppna är ett av världens största betting event som omsätter miljarder dollar varje år. Men det är inte alltid så enkelt att träffa rätt på tennis. Därför har vi samlat alla speltips på Franska Öppna på den här sidan så att du inte behöver grotta ner dig i varenda spelare. Men även om du har stenkoll på tennis är det alltid bra att läsa vad våra experter har för French Open betting tips. Antingen får du dina egna tankar bekräftade eller så kanske det ringer en varningsklocka.

Det finns många anledningar till att Franska Öppna är en av världens populäraste turneringar. Dels för att det spelas matcher från morgon till skymning varje dag i två veckor men också på grund av turneringens dignitet. Franska Öppna är en världens äldsta och anrikaste tennisturneringar som lockar hundratusentals åskådare varje år. Det finns så klart också livestream på Franska Öppna som täcker varenda match, vilket också bidrar till turneringens popularitet.

Speltips: Vinnare Franska Öppna 2024 herrar (singel)

Kungen av Franska öppna är Rafael Nadal, men vi är inte säkra på om han kommer att delta ännu i årets upplaga av Roland Garros och även om han gör det känns det som att hans tid är förbi. Lägst odds på att vinna är hans landsman och den nye Nadal, Carlos Alcaraz. Det kommer med största sannolikhet stå mellan honom och Djokovic om vem som vinner herrarnas singel. Förra året vann serben ganska enkelt när de ställdes mot varandra i semin, men spanjoren drabbades av kramp i vaden och kunde inte spela på sin toppnivå. Vi tippar att om inga skador hindrar honom återigen, att han tar hem årets Grand Slam i Paris.

TILL SPEEDYBET!

Speltips: Vinnare Franska Öppna 2024 damer (singel)

Swiatek har vunnit tre titlar i Franska Öppna och inte minst två år i rad, 2022, 2023. Hon är världens bästa på grus, med sin smidighet, förmåga att anpassa sig till det långsammare underlaget skiljer henne från resten av startfältet. Hon är favoriten av förklarliga skäl. Världsettan har fyra stora titlar, varav tre erhölls på Roland-Garros. Swiatek vann Madrid Open 2024 och slog Aryna Sabalenka i en tre-set klassiker. Hon kommer in med den perfekta uppladdningen inför Roland Garros 2024 och vi tippar att hon tar sin tredje raka titel.

TILL BETSSON!

Här hittar du de bästa speltipsen på Franska Öppna 2024.

Är det något vi är stolta över här på betting.se så är det våra tennisexperter. Utan att blinka kan vi meddela att vi har de bästa speltipsen på Franska Öppna. Så om du vill få nybakade speltips på Franska Öppna varje morgon är den här sidan du ska bokmärka och besöka, det första du gör varje dag.

FAQ speltips Franska Öppna 2024

Här nedan får du svar på de vanligast förekommande frågorna gällande speltips på Franska öppna 2024.

Var hittar jag speltips på Franska öppna 2024?

Du hittar alla speltips på Franska Öppna den här sidan. Allt ifrån speltips på vinnare av Franska Öpnna till tips på herr- eller dammatcher.

Vilka speltips på Franska öppna rekommenderar Betting?

Redan nu hittar du flertalet långtidsspel på sidan som går att spela på direkt. När Franska Öppna är igång hittar du alla speltips på de dagliga matcherna på den här sidan. Följ våran tennisexpert David Thorstensson för alla experttips

Vill du skriva speltips på Betting.se?

Om du vill skriva dina egna speltips på Franska öppna och inte har ett konto kan du skapa ett konto genom att klicka på “Skapa Konto” i toppen av det högra hornet, följ instruktionerna och när din profil är skapad väljer du bara “Lägg till nytt speltips”.

Vilket är det hetaste speltipset inför Franska öppna 2024?

Att Carlos Alcaraz, trots ett relativt nedspelat odds, vinner Franska Öppna.

Bästa spelbolaget för Franska öppna 2024?

Det finns inget spelbolag som är bäst när det kommer till speltips på French Open men vi rekommenderar följande spelbolag för betting på tennis.

100% upp till 1000 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting med enkel registrering
Ingen störig reklam via SMS eller e-post
Helt skattefria vinster
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 20.00x bonus till minsta oddset 1,50.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 20000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till SpeedyBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeEndast en välkomstbonus per svenskt personnummer är tillåten. Detta erbjudande gäller endast för nya spelare som gör en insättning och är över 18 år.

100% gratisspel upp till 1500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor: Giltig för nya spelare vid första insättningen på minst 100 kr. Spelet lagt med min. 1,80 odds matchas upp till 1500 kr och gratisspelet betalas ut efter att spelet är avgjort. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21.
Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr.

100% upp till 1000 kr!

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting utan registrering
Sätt in direkt med BankID
Extremt snabba utbetalningar
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Omsättningskrav 8x på sport min. odds 1,80.

Villkor och krav:  Referera till Snabbare för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeÅldersgräns 18 år. Bonuserbjudande gäller endast nya kunder vid första insättnings- och speltillfälle. Minsta insättning är 100 kr för att aktivera välkomstbonusen. Du kan endast ta del av ett välkomsterbjudande. Gäller i 90 dagar. Om du inte kan se din bonus så vänligen kontakta kundtjänst. Bonusen kan enbart aktiveras av dem innan första speltillfället.

100% upp till 1000 kr i sportbonus!

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
100% upp till 1000 kr
Höga odds
Snabba utbetalningar
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 4.00x insättning och bonus till minsta oddset 1,80.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 8000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Ytterligare villkor: Välkomsterbjudandet kan hävdas genom att välja bonusen i insättningsmenyn innan den första insättningen har genomförts, endast nya spelare.
Villkor och krav:  Referera till Bethard för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Maxbonus 1000 kr. Min insättning 100 kr.

Feedback