Annons

Peru - Copa America 2024

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Peru

Lördag 22 juni 2024

02:00 Peru - Chile


Söndag 30 juni 2024

02:00 Argentina - Peru


Onsdag 26 juni 2024

00:00 Peru - Kanada


Hela spelschemat

Det ser ut att bli en svår uppgift för Peru, som ligger sist i det sydamerikanska VM-kvalet med 2 poäng efter 6 matcher. Peruanerna kommer att möta tufft motstånd i de tre gruppspelsmatcherna, där de kommer att möta de argentinska världsmästarna, Chile och Kanada.

Peru har varit i fritt fall under VM-kvalet. Sex matcher har gett ynka två poäng, och Copa América blir därför ett gyllene tillfälle för nye tränaren Jorge Fossati att arbeta med sin trupp för att vara konkurrenskraftig i de återstående 12 matcherna om de 6-7 öppna sydamerikanska platserna till VM 2026 i USA.

Det blåser faktiskt lite positiva vindar över det peruanska landslaget, som inledde fotbollsåret med segrar över Nicaragua och Dominikanska republiken med 2-0 respektive 4-1. Intressant nog byttes Oliver Sonne in i båda matcherna, så kanske kan Silkeborg-backen se fram emot att delta i sommarens Copa América.

Peru har presterat stabilt i de senaste fem Copa América-turneringarna, där landet har varit bland de 4 bästa av de 10-16 deltagande nationerna. Det enda undantaget var den stora 100-årsjubileumsturneringen i USA 2016, där de blev utslagna på straffar av Colombia i kvartsfinalen.
Det bästa Copa América-resultatet kom 2019, då "Los Incas" (Inkorna) förlorade finalen mot Brasilien.

Tränare Fossati har en erfaren trupp med målvakten Gallese, Advíncula, tidigare AaB-spelaren Edison Flores och superveteranen Paolo Guerrero. Dessutom finns det några yngre spelare i form av mittfältarna Castillo, Quispe och Marcos Lopez, som ännu inte har fyllt 25 år.

Copa America odds: Peru

Här ser ni odds copa america på Peru.

Vinnare Högsta odds Spelbolag
Peru 51,00

Tränare: Jorge Fossati

Den 71-årige Jorge Fossati från Uruguay har varit Perus förbundskapten sedan december 2023 och Copa América kommer att visa om Fossati har lyckats få Peru tillbaka på vinnarspåret efter de nedslående resultaten under den tidigare förbundskaptenen Juan Reynoso.

Stjärnspelare: Paulo Guerrero

Perus största namn är utan tvekan Paolo Guerrero, som har 117 framträdanden och 40 mål i landslagströjan. Anfallaren är nu 40 år gammal och kämpar för att få speltid. Men då kan Paolo Guerrero slå till som en supersub, som när veteranen kom in mot Dominikanska republiken och gjorde mål från straffpunkten i 4-1-segern.

Spelare att hålla ögonen på: Edison Flores

Den tidigare AaB-spelaren Edison Flores har fortfarande några tricks i rockärmen och kan leverera matchavgörande aktioner. Den offensiva spelaren spelar nu för sin barndomsklubb Universitario, där han är en nyckelspelare med sina mål och offensiva aktioner.

Edison Flores har tidigare arbetat med tränare Fossati i Universitario, där de hade stora framgångar.

Senaste Copa América resultaten
 

  • Copa América 2011: Brons
  • Copa América 2015: Brons
  • Copa América 2016: Kvartsfinal
  • Copa América 2019: Silver
  • Copa América 2021: 4:e plats

100% gratisspel upp till 1500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor:

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.


Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

Spelschema, Peru

Lördag 22 juni 2024

02:00 Peru - Chile


Söndag 30 juni 2024

02:00 Argentina - Peru


Onsdag 26 juni 2024

00:00 Peru - Kanada


Spelschema, Copa America 2024: Odds, speltips och TV-tider

Kommentarer

Feedback