Annons

Paraguay - Copa America 2024

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Paraguay

Tisdag 25 juni 2024

00:00 Colombia - Paraguay


Lördag 29 juni 2024

03:00 Paraguay - Brasilien


Onsdag 3 juli 2024

03:00 Costa Rica - Paraguay


Hela spelschemat

Vad kommer Paraguay att uppnå i Copa America? De är i grupp D med Brasilien, Colombia och Costa Rica, och det finns starka indikationer på att gruppspelet kommer att bli finalen. Paraguay har ett stabilt försvar men behöver få igång offensiven.

Paraguay har haft en nedslående start på den sydamerikanska VM-kvalturneringen med bara en seger på sex matcher och en målskillnad på 1-3. Copa America är därför ett gyllene tillfälle för den argentinske förbundskaptenen Daniel Garnero att få igång offensiven.

.

Paraguay har vunnit turneringen två gånger, och den senaste triumfen kom 1979. De var dock nära 2011, då Uruguay åkte ut i finalen. Vägen till framgång för Paraguay i USA kommer att vara att hitta offensiva lösningar. Försvaret, som leds av stopparen och lagkaptenen Gustavo Gómez, ser stabilt ut, medan den offensiva potentialen är outnyttjad.

Copa America odds: Paraguay

Här ser ni odds copa america på Paraguay.

Vinnare Högsta odds Spelbolag
Paraguay 67,00

Tränare: Daniel Garnero

Den argentinske tränaren känner till paraguayansk fotboll mycket väl efter många år som klubbtränare i landet, där han vann 9 nationella titlar på knappt 10 år. I september 2023 fick den 55-årige Garnero i uppdrag att få landslaget på rätt köl igen efter en miserabel start på VM-kvalet.

Stjärnspelare: Miguel Almiron

Newcastles yttermittfältare är en fantastiskt underhållande spelare att se i aktion med vassa dribblingar och snabbhet. Han blir en av nyckelfigurerna för Paraguay, som förmodligen kommer att förlita sig på sitt solida försvar och sedan sätta in Almirón i de snabba omställningarna. Detta kommer förmodligen att vara strategin i gruppspelsmatcherna mot Brasilien och Colombia.

Spelare att hålla ögonen på: Julio Enciso

Den 20-årige Brighton-anfallaren imponerar på alla med sin snabbhet, bollkontroll och sparkstyrka och kallas nu för diamanten i paraguayansk fotboll. Julio Enciso har ännu inte fått sitt internationella genombrott, men han kan bilda en anfallstrio med Sosa och Almirón.

Senaste resultaten i Copa América

  • Copa América 2011: Silver
  • Copa América 2015: 4:e plats
  • Copa América 2016: Gruppspel
  • Copa América 2019: Kvartsfinal
  • Copa América 2021: Kvartsfinal

100% gratisspel upp till 1500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor:

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.


Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

Spelschema, Paraguay

Tisdag 25 juni 2024

00:00 Colombia - Paraguay


Lördag 29 juni 2024

03:00 Paraguay - Brasilien


Onsdag 3 juli 2024

03:00 Costa Rica - Paraguay


Spelschema, Copa America 2024: Odds, speltips och TV-tider

Kommentarer

Feedback