Annons

Förhandstitt med odds på Växjö - SHL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Växjö

Hela spelschemat

Växjö kommer till SHL 2023/24 med hela fyra SM-guld på de sju senaste åren. Klubben har sannerligen gått från klarhet till klarhet sedan uppflyttningen till SHL för ungefär 12 år sedan. I dag anses Växjö Lakers vara ett av Sveriges absolut mest framgångsrika hockeylag tack vara sina stora framgångar. Ifjol visade laget sin höga höjd då man först vann grundserien för att sedan gå och vinna slutspelet. Om både försvaret och anfallet levererar på samma sätt som ifjol kommer Växjö gå långt även den kommande säsongen.

Odds på Växjö SHL 23/24

Se utalda odds på Växjö Lakers till SHL 23/24 nedan.

Växjö: Odds SHL 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Växjö: Att vinna SHL 2023/24 -Inklusive slutspel 7,60
Växjö: Att sluta topp 2 3,80

Växjös styrkor

Växjö Lakers är regerande mästare och laget har givetvis många styrkor. Man kan såklart ge ett utropstecken till en enskild spelare eller någon specifik lagdel. Den allra största styrkan med Växjö Lakers är dock att truppen i sin helhet håller en riktigt hög SHL-nivå. Det fick vi ju trots att se när man tog sitt fjärde SM-guld ifjol. Många håller Växjö som en stor kandidat till guldet även den kommande säsongen. Att laget hade näst bäst målskillnad i grundserien den gångna säsongen säger en hel del. Alla spelare och lagdelar fungerar utmärkt!

Växjös svagheter

Hur ska man hitta några svagheter hos ett lag som har varit i fyra SM-finaler de senaste sju åren och vunnit samtliga? Det är såklart svårt att hitta tydliga svagheter hos Växjö för tillfället. Att man har tappat Emil Lilleborg, Lukas Bengtsson och Glenn Gustafsson (som alla var riktigt bra ifjol) kan möjligtvis visa sig vara tungt. Men i det stora hela tyder det mesta på att Växjö gör ytterligare en finfin säsong.

Fakta om Växjö:
 

Grundad: 1997
Hemmaarena: Vida Arena, kapaciet 5 750
Tränare: Jörgen Jönsson
Titlar: 3 SM-guld
Placering 2022/23: Etta i grundserien, SM-guld

Växjös historia

Det Växjö Lakers vi känner till idag grundades så sent som 1997 efter att den tidigare klubben Växjö HC gått i konkurs. Hursomhelst har den ”unga” klubben varit mycket framgångsrika sedan dess. Laget spelar sina hemmamatcher i Växjö ishall och många stora profiler har representerat klubben genom åren. Växjö har spelat 11 säsonger i Sveriges hösta division och har lyckats ta fyra SM-guld under denna period.

Spelschema, Växjö

Spelschema, Odds SHL 23/24

Kommentarer

Feedback