Annons

Juventus - Serie A odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Juventus

Lördag 25 maj 2024

18:00 Juventus - Monza


Hela spelschemat

Juventus är Italiens mest framgångsrika fotbollsklubb och är alltid med och utmanar om Scudetton. Men laget är inte bara känt för sina framgångar på fotbollsplanen. Klubben har nämligen en förmåga att hamna i blåsväder utanför planen. Förra säsongen fick laget 15 poängs avdrag efter att ha brutit diverse regelverk. Men att Juventus har varit, är och kommer vara ett av Europas bästa fotbollslag råder det inga tvivel om. Även om ”Den gamla damen” inte är favoriter odds vinnare Serie A den kommande säsongen kommer man garanterat att vara med och utmana hela vägen.

Odds på Juventus i Serie A 2023/24

Nedan ser du oddsen på Juventus i Serie A säsongen 2023/24. 

Odds Serie A 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinnare 5,00

Information & Statistik: Juventus

Styrkor

Är man Italiens mest framgångsrika fotbollsklubb finns det givetvis många styrkor i laget. Även om det har gått tre år sedan Juventus senast vann en titel finns det gott om kvalitet i spelartruppen. Vad som kommer göra Juventus farliga den kommande säsongen är att tränaren Massimo Allegri börjar få ordning på sitt lag. Förra säsongen inledde laget otroligt dåligt med sina mått mätt, men man hittade successivt tillbaka och i slutet av säsongen såg man ut som ett stabilt och svårslaget lag. En annan styrka hos Den gamla damen är såklart att det kryllar av världsklasspelare på varje position. Inleder man på samma sätt som man avslutade förra säsongen kommer Juventus vara med och utmana om guldet.

Svagheter

Alla lag har sina svagheter och Juventus är inget undantag. Om vi ser till vilka spelare som finns i laget borde Juventus egentligen kunna prestera bättre. Även om man i slutet av förra säsongen visade prov på fin fotboll behöver hela laget höja sig ett par nivåer för att utmana om de stora titlarna på riktigt. Att Juventus inte har vunnit en titel på tre år beror mycket på att det har stormat runt klubben. Fotbollsspelare är människor som alla andra och behöver lugn och ro för att fokusera och prestera. Samtidigt kommer pressen vara större än på länge på spelarna den kommande säsongen. Ingen titel på tre säsonger gör inga fans i Turin nöjda. Toppspelarna finns i klubben, men Allegri behöver få ordning på karusellen.

Fakta om laget

Laget spelar sina hemmamatcher på Juventus Stadium som har en kapacitet för 41 000 åskådare. Med sina 36 Serie A titlar är man bäst i landet. Dessutom har klubben vunnit Champions League 2 gånger. Uefacupen 3 gånger, italienska cupen 14 gånger och Uefa Super Cup 2 gånger. Mängder av storspelare har representerat Juventus genom åren. Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic, Zidane och Thierry Henry är några exempel vi legender som har skördat stora framgångar i Turin-klubben.

Juventus största rivaler: Torino, Fiorentina, Napoli och Roma.

Historia

Juventus FC grundades i Turin (norra Italien) år 1897 och är Italiens mest framgångsrika klubb. Laget har skördat stora framgångar på fotbollsplanen – men har även stått för många skandaler genom åren. I början av maj 2006 uppdagades en stor skandal i italiensk fotboll där Den gamla damen stod i centrum. Juventus anklagades för att ha ”köpt” domare och ”fixat” resultat i många matcher. Efter många om och men fick klubben ett rejält straff och tvångs degraderas till Serie C. Juventus kommer dock alltid förknippas med sina otroliga framgångar på fotbollsplanen före allt annat.

Spelschema, Juventus

Lördag 25 maj 2024

18:00 Juventus - Monza


Spelschema, Odds och speltips Serie A

Kommentarer

Feedback