Annons

Grupp G i Champions League 2023/24

De regerande mästarna Manchester City går in i grupp G och vi ger dig de bästa och mest spännande odds Champions League 23/24! City är skyhöga favoriter att vinna gruppen enligt spelbolagen. Bakom lurar RB Leipzig. Young Boys och Röda stjärnan ser nog fram emot att möta City, då de är Europas bästa lag just nu, men det kommer bli en otroligt tuff resa för dessa två klubbar. Emil Forsbergs lag fick storstryk av City i våras och lär vara revanschsugna inför det kommande dubbelmötet i höst.  

Odds vinnare grupp G - Champions League 2023/24 

Se oddsen i tabellen nedan om vilka som är favoriter att vinna grupp G. 

Så avgörs grupp G i Champions League 2023/24

Som vanligt möts alla lag i gruppen på hemma- och bortaplan. Det innebär sex matcher totalt för varje lag. Young Boys inleder gruppspelet med att möta Leipzig hemma i Bern. Här behövs en skräll för schweizarna om man ska kunna utmana. Man City tar emot Röda Stjärnan hemma i Manchester i vad som kan bli ett riktigt målkalas. Gruppettan och grupptvåan tar sig vidare i Champions League till åttondelsfinal. Grupptrean får tävla vidare i Europa League. Laget som slutar sist i gruppen är klara med sitt Europaspel för i år.  

Tabell Champions League grupp G

Se ställningen uppdateras live under säsongen nedan för Champions League tabell grupp G.

Speltips: Vinnare av Champions League grupp G:

Manchester City står som gigantiska favoriter att vinna grupp G. Även om Leipzig är ett mycket kompetent fotbollslag så ska det väldigt mycket till att man ligger före City när gruppen summeras. Young Boys har potential att skrälla i enstaka matcher på hemmaplan men man lär knipa en tredjeplats här. Röda Stjärnan kommer få slåss väldigt hårt för att undvika jumboplatsen. Vi tror att storfavoriterna håller och att Haaland fortsätter sin fina målform under höstens CL-spel. Vi spelar City som gruppvinnare till oddset 1.10 hos LeoVegas.

TILL LEOVEGAS!


 

Kommentarer

Feedback