Annons

Grupp G i Champions League 2022/23

Nästa grupp för granskning i vår genomgång av speltips Champions League 2022/23 är grupp G. Här återfinns en av favoriterna till att ta hem hela CL, nämligen Pep Guardiolas Manchester CIty. Det mesta tyder på att City kommer att plocka hem gruppsegern och att Haaland vill lägga grunden för skytteligasegern. Dortmund och Sevilla får nog nöja sig med att göra upp om andraplatsen och FC Köpenhamn som är Nordens enda representant i denna upplagan av CL kommer få det mycket tufft att plocka poäng i grupp G. En mardrömsgrupp för våra danska grannar.

Odds vinnare grupp G – Champions League 2022/23

Se oddsen i tabellen nedan om vilka som är favoriter att vinna grupp G.

Så avgörs grupp G i Champions League 2022/23

Redan i första omgången ger oss grupp G ett intressant möte. Då Man CIty åker till Sevilla för att möta just Sevilla. Det är en bortamatch som ibland kan ställa till problem och vi får se om City klarar av det testet väl. Annars fortsätter gruppen med sex matcher där alla möter alla hemma/borta. De två bästa går till CL-slutseplm trean till EL och fyran åker ur helt från CL och vidare Europaspel.
 

Speltips: Vinnare av Champions League grupp G:

Föga oväntat är Man City stora, stora favoriter att vinna grupp G. Bakom ser det ut som att Dortmund har lite större chanser på förhand att utmana än Sevilla. FCK måste överprestera grovt om de ska vara med i kampen om förstaplatsen. Vi tror att City kommer vinna gruppen ganska enkelt, men kanske inte fullt så klart som oddsen pekar på. Dortmund och Sevilla borta är svåra matcher och det är inte alls säkert att City kommer därifrån med full pott. Manchester City vinner grupp G till oddset 1,10 @Bethard.

TILL BETHARD!


 

Kommentarer

Feedback