Annons

Grupp F i Champions League 2023/24

Nu har vi kommit fram till den riktiga panggruppen i årets upplaga av grupperna med odds vinnare Champions League. PSG står som förhandsfavoriter i att vinna grupp F 23/24 som kryllar av starka lag och antagligen täta matcher. Utöver fransmännen hittar vi här Alexander Isaks Newcastle som lite otippat är rankat tvåa av spelbolagen enligt oddsen. Bakom dessa två lag finns Milan och Dortmund. Här går inget lag säkert och det är upplagt för fotbollsfest i varje omgång under hösten i grupp F.

Odds vinnare grupp F - Champions League 2023/24 

Se oddsen i tabellen nedan om vilka som är favoriter att vinna grupp F. 

Så avgörs grupp F i Champions League 2023/24

Som vanligt möts alla lag i gruppen på hemma- och bortaplan. Det innebär sex matcher totalt för varje lag. Gruppen sprakar igång den 19 september med två riktiga höjdarmatcher.  Milna tar emot Newcastle på San Siro och Dortmund reser till Paris för att mäta sig mot PSG. De två bästa lagen i denna tajta grupp går vidare till åttondelsfinal. Trean får andra chansen i Europa League. Fyran får tacka för sig i Europa för i år och ta nya tag nästa säsong.  

Tabell Champions League grupp F

Se ställningen uppdateras live under säsongen nedan för Champions League tabell grupp F.

Speltips: Vinnare av Champions League grupp F:

PSG är knappa favoriter här, men gruppen ser ut att vara vidöppen. Alla lag har ganska låga odds på att plocka hem gruppsegern och vi är aningen bekymrade över att behöva tippa utgången här. Vårat tips är dock att Milan och PSG ligger bäst till med tanke på vilken klass lagens trupper har och att de har fin rutin från Europa. Newcastle kan gå som tåget hemma men lär få större problem i bortaspelet. Dortmund är svårtippade men man har en fin högstanivå när allt stämmer. Avsaknaden av Messi blir avgörande, säger vi och säger att Milan vinner grupp F till oddset 5.00 hos Expekt.

TILL EXPEKT!

Kommentarer

Feedback