Annons

Grupp F i Champions League 2022/23

Vi fortsätter genomgången av olika speltips Champions League 22/23 och nu har turen kommit till grupp F. Vårens vinnare av CL Real Madrid är givetvis stora favoriter att ta sig ur gruppen som vinnare. Och Benzema siktar nog på att vinna skytteligan än en gång. Leipzig är egentligen Reals enda utmanare om gruppsegern även om det inte ser ut som att de kommer att ha någon chans. Sjachtar har potential att slåss om avancemang men deras form är oklar. Celtic kommer att få det tufft och kommer inte att ha något med gruppsegern att göra. Noterbart är att Sjchtar och real MAdrid har hmanat i samma CL-grupp tre år i rad nu.

Odds vinnare grupp F – Champions League 2022/23

Se oddsen i tabellen nedan om vilka som är favoriter att vinna grupp F.

Så avgörs grupp F i Champions League 22/23

Upplägget är det gamla vanliga för CL, sex gruppspelsomgångar där alla lagen möter varandra i dubbelmöten, en gång hemma och en match borta. Real åker till Glasgow för första matchen och kommer mötas av ett rejält tryck från Celticfansen. De två främsta lagen går vidare till slutspelet av CL, där det först blir en åttondelsfinal. Det lag som kommer trea i gruppen får spela vidare 2023 i Europa League och laget som hamnar sist får tyvärr ingen extra chans utan man är då klara med Europacuper för denna säsongen.
 

Speltips: Vinnare av Champions League grupp F:

Real Madrid är solklara favoriter att plocka hem gruppsegern och enligt oddset är Leipzig den enda riktiga utmanaren till Real. Vi tror att Real kommer att få en tämligen komfortabel resa till gruppsegern, kanske att man tappar ett par poäng under resans gång, men det känns inte helt omöjligt att man går rent genom gruppspelet med sex raka segrar. Real Madrid vinner grupp F till oddset 1,15 @NordicBet.

TILL NORDCIBET!

Kommentarer

Feedback