Annons

Grupp D i Champions League 2022/23

Här kommer du få all matnyttig information för olika speltips Champions League 22/23. Grupp D är kanske en av de mest anonyma grupperna i årets CL, vilket också gör den till gruppen med kanske bäst chans att hitta lite högre odds. Tottenham är stora favoriter att ta hem gruppsegern. Men lagen bakom är inga duvungar direkt: Frankfurt, Marseille och Sporting Lissabon. Räkna med jämna matcher med otroligt publiktryck. Spurs Harry Kane är i fin form och siktar givetvis mot att blanda sig i striden om att vinna skytteligan.

Odds vinnare grupp D – Champions League 2022/23

Se oddsen i tabellen nedan om vilka som är favoriter att vinna grupp D.

Så avgörs grupp D i Champions League

Grupp D inleds med en riktig smällkaramell där Kulusevskis Spurs tar emot Marseille hemma i London. Alla matcher över de sex omgångarna ser på förhand ut att bli täta och det är mycket svårt att avgöra vilka två lag som kniper de två slutspelsplatserna i CL. Kampen om tredjeplatsen som ger Europa League-spel ser också tät ut. Och det laget som hamnar sist i gruppen och får avsluta sin Europaresa för i år lär vara rejält besvikna.

 

Speltips: Vinnare Champions League grupp D:

Tottenham är som sagt större favoriter bland oddsen än vad det kommer att se ut på planen. Marseille och Sporting har en bra chans till vidare avancemang om man hittar rätt form i början av turneringen. Men vi tror faktiskt att Frankfurt kan överraska precis som de gjorde i EL förra året. De går in i CL med vind i seglen och med otroliga fans som kommer stötta laget både på hemma- och bortaplan .Samtidigt har de inget att förlora och kan på så sätt spela utan den press som gruppens andra lag kommer att känna av.  Frankfurt vinner grupp D till oddset 8,00 @Unibet.

TILL UNIBET!

Kommentarer

Feedback