Annons

Grupp D i Champions League 2023/24

Uppdaterad
peter.foitzik peter.foitzik
Eftersom att jag är född på 80-talet tillhör jag den senare delen av Tipsextra-generationen. Laget i mitt hjärta är Tottenham Hotspur där jag som liten blev fascinerad av Gary Lineker främst, men även Paul Gascoigne givetvis. Som Spurs-supporter har man vant sig med en hel del motgång genom åren, men lite hopp har man fått på senare tid, först med de fina åren när Gareth Bale storspelade sig igenom Premier League och senare när Harry Kane slog igenom på allvar. Höjdpunkten är Champions League-finalen mot Liverpool 2019. Har svårt att se något toppa det inom de närmsta åren.

Är ganska old school i mitt tippande då jag föredrar 1X2, men slår gärna till med ett Asian eller Över/Under för att hitta lite fördelaktigare odds.
Visa mer
Show less

Här kommer genomgång och odds Champions League vinnare, grupp D! Vårens CL-finalister Inter är spelbolagens favoriter att plocka hem gruppsegern här. De utmanas främst av Benfica. Men både Red Bull Salzburg och Real Sociedad vill vara med i kampen om avancemang här. Detta kan bli en riktigt tajt och spännande grupp om de två sistnämnda hittar formen, för båda lagen har fin potential. Inter kommer verkligen inte kunna slappna av här om man vill leva upp till sitt favoritskap.

Odds vinnare grupp D - Champions League 2023/24 

Se oddsen i tabellen nedan om vilka som är favoriter att vinna grupp D. 

Så avgörs grupp D i Champions League 2023/24

Som vanligt möts alla lag i gruppen på hemma- och bortaplan. Det innebär sex matcher vardera för varje lag. Grupp D startar med att Benfica får österrikiskt besök från Salzburg hemma på Estadio da Luz. Samtidigt åker favoriterna Inter till Baskien och Anoeta för att försöka slå Real Sociedad. Denna match kan bli en nyckelmatch och det blir intressant och se om hemmalaget kan mäta sig med Inter. Ettan och tvåan från gruppen kvalificerar sig för åttondelsfinal. Trean får chansen att ta sig långt i Europa League. För fyran är Europaspelet färdigt för denna säsong.  

Tabell Champions League grupp D

Se ställningen uppdateras live under säsongen nedan för Champions League tabell grupp D.

Speltips: Vinnare Champions League grupp D:

Inter är som sagt favoriter att knipa gruppsegern, men det kan bli en tuff kamp. Benfica lär sälja sig dyrt. Real Sociedad har stor potential att blanda sig i striden om avancemang men man kommer nog sikta in sig på en andraplats. Red Bull Salzburg kan givetvis skrälla, men en tredjeplats är nog placeringen som laget mest siktar mot. Vi tror att Inter är fortsatt starka i Europa och man till slut lyckas lösa gruppsegern efter ganska mycket svett och tårar till oddset 1.90 hos Expekt.

TILL EXPEKT!

Kommentarer

Feedback