Annons

Grupp A i Champions League 2022/23

I våran genomgång av grupp A kan du läsa våra speltips Champions League 2022/23 om de fyra lagen Ajax, Napoli, Liverpool och Rangers. Favoriterna att ta hem gruppsegern enligt oddsen är fjolårsfinalisterna från de norra delarna av England. Slaget om andraplatsen förutspås bli ett jämnt race mellan de nederländska mästarna från Amsterdam och det syditalienska storlaget från Neapel. Skottlands representant i gruppen ser ut att få det tufft. I slaget om att bli skyttekung i årets upplaga av Champions League är Mohamed Salah en het kandidat att betta på.

Odds vinnare grupp A – Champions League 2022/23

Se oddsen i tabellen nedan om vilka som är favoriter att vinna grupp A.

Så avgörs Champions League grupp A

Alla lagen möts två gånger under gruppspelet. En gång på hemmaplan och en gång borta. De två lagen som placerar sig högst upp i tabellen går vidare till åttondelsfinalerna där de lottas mot sina motståndare. Det laget som slutar trea i gruppen blir automatiskt kvalificerade till slutspelet i Europa League. Laget som slutar sist är ute ur Europaspel för den här säsongen.

Speltips: Vinnare Champions League grupp A

Vi tippar att Liverpool vinner gruppen. De har den starkaste truppen och världsklasspelare som Salah. När den egyptiske landslagmannen når sin höjd som under hösten förra spelåret är han kanske världens bästa offensiva spelare med spetsegenskaper som få andra spelare kommer i närheten av. Laget är dessutom rustat på samtliga lagdelar som när de är skadefria är ett av världens bästa fotbollslag. Dessutom drivs de av revansch från förra årets nederlag mot Real Madrid i finalen. När Klopps vinnarmaskin ångar igång är det få lag som kan stoppa dom. De ska vinna gruppen utan några större svårigheter.

TILL BETHARD!

Kommentarer

Feedback