Inför Zlatans återkomst i svenska landslagets första VM-kvalmatch mot Georgien på torsdag 25/3 har vi samlat ihop de mest spelvärda oddsen på honom.

Det är fem år sedan vi såg Zlatan dra på sig landslagströjan senast, men nu händer det som inte många hade tippat skulle ske, Zlatan är återigen en del av det svenska landslaget. Efter att han i januari 2020 återigen gick tillbaka till AC Milan och tog laget till nya höjder efter sitt äventyr i staterna och MLS-laget LA Galaxy är förväntningarna höga på honom i det svenska landslaget. Om han uppvisar samma form i det stundande kvalet till VM 2022 i Qatar kan det bli riktigt roligt att följa Sverige.

Spelvärda odds på Zlatan hos Casumo*

Hos Casumo* hittar du flertalet marknader med höga odds på Zlatan.

Till Casumo

Självklart hade Sverige fortfarande varit stora favoriter även utan en Zlatan Ibrahimović. Frågan är hur pass mycket bättre det kommer att gå när landets genom tiderna största målskytt är tillbaka?

Vi har samlat de mest spelvärda oddsen på Zlatan inför den stundande landskampen mot Georgien.

Bästa oddsen på Zlatan Ibrahimović

Nedanför följer flera olika marknader på Zlatan Ibrahimović med högsta odds. VM-kvalmatchen mellan Sverige – Georgien spelas på torsdag, 25/3, kl:20:45.

Zlatan Ibrahimović Högsta odds Spelbolag
Zlatan Ibrahimović: Förste målgörare 3,40
Zlatan Ibrahimović: Sista målgörare 3,40
Zlatan Ibrahimović: Gör mål och slår assist 7,00
Zlatan Ibrahimović: Gör 2 mål eller fler 4,00
Zlatan Ibrahimović: Att göra mål 1,74
Zlatan Ibrahimović: Slår assist 4,00

Zlatans första match i svenska landslaget på fem år

Senast Zlatan Ibrahimović spelade för det svenska landslaget var under EM 2016 i Frankrike. Det var tyvärr ingen rolig turnering varken för oss åskådare eller för de svenska spelarna som deltog. Men oavsett nederlaget där och då är Zlatans individuella prestationer under hans landslagskarriär desto roligare att se tillbaka på.

Läs allt om svenska landslaget inför sommarens EM

Zlatan Ibrahimović har inför torsdagens möte mot Georgien spelat 116 landskamper och på dessa gjort 62 mål och 17 assist. Han har ett snitt på 0.53 mål per match, vilket är imponerande siffror för en anfallare i världsfotbollen. Han är som vi nämnde tidigare den spelare som gjort flest mål genom tiderna för Sverige och det är en imponerande samling namn han tagit sig förbi. Några av spelarna är Thomas Brolin(27 mål på 47 matcher), ”Henke” Larsson(37 mål på 106 matcher), Marcus Allbäck(30 mål på 74 matcher), Johan Elmander(20 mål på 85 matcher) och Kennet Andersson(31 mål på 83 matcher).

Förutom att han har gjort flest mål står han bakom några av de mest minnesvärda ögonblicken i den svenska idrottshistorien med några rejält spektakulära baljor. Vem minns inte målet mot Italien under EM 2004 när han gör en helt sinnesjukt snygg och viktig klack, eller bicicletan mot England 2012.

Fantastisk säsong i AC Milan

Trots att Zlatan till och från varit borta från spel i klubblaget Milan har han varje gång han spelat presterat på den absoluta toppnivån. Är skadefrånvaron ett tecken på att åldern börjar ta ut sin rätt? Av Milans 28 matcher den här säsongen har Zlatan spelat 15 av dem, men oavsett om han skulle vara mer skadebenägen nu än tidigare verkar åldern inte påverkat hans målproduktion då han gjort 15 mål.

Läs också vårat speltips på matchen mellan Sverige - Georgien

Han kommer till landslagssamlingen i bästa tänkbara form då han så sent som i senaste Serie A-omgången gjorde mål i vinstmatchen borta mot Fiorentina. Vi vet såklart inte hur hans roll är tänkt att vara när han nu återvänder igen, kommer Janne Andersson att spela honom i startelvan eller blir det som inhoppare? Vi tippar att han är med i startelvan på torsdag kväll.