Jag har ju hållit mig till fotbollsskrivande här på Betting de senaste veckorna men nu blir det konkurrens här. Idag startar nämligen Wimbledon i tennis, och det blir genast ännu härligare att älska sport, och att satsa pengar på sport.

Ett par timmar till det att de första bollarna slås iväg borta i London och vi tar oss en titt på några av oddsen.

Vinnaroddsen, givetvis det som de allra flesta sitter och stirrar på just nu.

Federer har stigit lite senaste veckan, men inte tillräckligt mycket. Med tanke på hans förlust mot Coric i Halle och hans eventuella ryggproblem, jag skulle säga att det är snudd på dumt att spela på honom till 2,75 gånger pengarna. Man måste åtminstone studera hur han ser ut i första omgången idag innan man spelar. Och det går i vanligt finfint det. Precis som alltid uppdateras vinnaroddsen hos Bethard* varje dag under hela Wimbledon.

Vem skulle jag spela då?

Nadal. 8 gånger pengarna. 8 gånger pengarna på någon som kommer vara favorit i alla sina matcher fram till semifinal, kanske till och med vara favorit i semifinalen även om han får möta tuffast möjliga motstånd, och sen i finalen ha en kanonchans även om Federer skulle stå på andra sidan nätet. Om Federer skulle falla ifrån innan finalen. Enligt oddsen runt 45% chans att det sker, så är Nadal favorit även i finalen ifall han når dit. Jag tycker att det i nuläget är rätt fint värde i Nadal faktiskt. Han har fått vila några veckor, han är skadefri, och han är garanterat monstersugen på ett riktigt rejält försök i Wimbledon igen. Ingen press heller. Alla förväntar sig att Federer ska vinna och att världsettan Nadal inte ens är första utmanare. Ganska mysigt utgångsläge för Nadal det. Inte ofta han får slå ur underläge på det viset. Mer än okej lottning för Nadal också.

Om man vill spela en rysare då?

Zverev har hamnat lite i bakvattnet kanske baserat enbart på en dålig gräsmatch. I grunden ska han kunna vara mer än okej på underlaget och han kan absolut bli farlig till högt odds. Del Potro ska också respekteras. Om man tittar ännu längre ner så, även om jag inte tror på honom, jag tror att han egentligen är lite överskattad just nu, men Coric slog Federer i Halle för en vecka sen. Han får chansen att göra om den bedriften nu igen då de går mot varandra rätt tidigt nu i Wimbledon. Federer kommer skaka där och om Coric skulle vinna där lär han lyfta sig och bli livsfarlig. 

Man kan spela på vilka spelare som når final också.

Här tycker jag man ska titta på var på lottningen som spelarna återfinns och när det gäller den fjärde och sista kvarten är det ytterst troligt att Nadal eller Del Potro kommer komma segrande därifrån. Jag ser ingenting annat. En av dem i semifinal alltså, och den av dem man tror mest på är det värde att spela på här. 10 gånger pengarna på Del Potro lockar, men 4,50 på Nadal är nog snäppet bättre, även om jag kan framstå som lite av en tråkmåns som rekommenderar att lägga alla ägg i Nadals korg.

Bara några timmar kvar alltså. Med andra ord dags för er alla att starta ert konto på Bethard och satsa en slant på något av de här oddsen. Just nu med 1250 kronor i bonus via oss på Betting.