Hemmanationen Frankrike sparkar igång mästerskapet på Parc de Princes i Paris. Sydeuropéerna nämns bland förhandsfavoriterna till guldet och tippas av vår expert Billy Olovsson-Lindberg att ta hem hela kalaset. Här i öppningsmatchen ställs man mot Sydkorea.

Frankrike kommer in i VM med 13 segrar på de 14 senaste landskamperna. Endast Tyskland har lyckats besegra fransoserna sedan mars i fjol, vilket man gjorde med uddamålet i februari tidigare i år. I de 14 senaste landskamperna har man gjort minst tre mål i tio utav matcherna.

Lägger vi till det faktum att man mot öppningsmotståndet Sydkorea aldrig släppt in ett mål i VM-sammanhang så ser det riktigt bra ut på förhand för Frankrike. "Gästerna" å sin sida spelade nyligen träningslandskamp mot Sverige, där man till mångas förvåning höll de defensiva positionerna riktigt bra.

I den här matchen väntas Sydkorea backa hem och mycket talar för att man går all-in för att hålla nollan så länge det bara går – istället för att trycka på gasen i botten i offensiven. Frågan är bara hur länge man lyckas hålla igen? I tre av Sydkoreas senaste förlustmatcher har man släppt in mål efter den 80:e minuten, och i de två senaste har det avgörande målet kommit på stopptid (90+1 mot Sverige och 90+2 mot Island).

Vår expert Billy har tippat Frankrike som världsmästare och tror den här matchen slutar med 3-0 till värdnationen.

Högst odds på Frankrike-Sydkorea

Oddsen nedan uppdateras automatiskt. Du kan följa matchen och få alla de bästa liveoddsen här i vårt Matchcenter.

Klicka på oddsen för att gå direkt till spelbolaget.

Frankrike - Sydkorea

Brett utbud
Lång erfarenhet av betting
Generös välkomstbonus