Femte dagen i VM och det är dags för Sverige att äntligen få börja spela. Förutom Sveriges möte med Chile bjuder spelschemat på ett intressant lag i Nederländerna, samt förstås guldfavoriten USA:s första match i mästerskapet.

Är Nya Zeeland verkligen utan chans?

Nederländerna kommer in i VM som en outsider på oddsen. Laget har tre övertygande segrar med sig från sina senaste matcher, där man slagit Australien (3-0), Chile (7-0) och Mexiko (2-0). Men 2019 har inte varit enbart positivt, med en oavgjord och två förluster i Algarve Cup var man en besvikelse och truppen innehåller flera frågetecken.

Nya Zeeland ska å sin sida inte underskattas, även om det enligt oddsen ser ut att bli total utskåpning. Laget har vunnit tre av de fem senaste matcherna, trots att man varit underdog på oddsen i alla tre. Bland annat slog man England med 1-0 så sent som 1 juni. Målrikt har det dock inte varit, endast två gånger sedan årsskiftet har matcherna slutat i över 2,5 mål.

Högst odds på Nya Zeeland-Nederländerna

Oddsen nedan uppdateras automatiskt. Du kan följa matchen och få alla de bästa liveoddsen här i vårt Matchcenter.

Klicka på oddsen för att gå direkt till spelbolaget.

Nya Zeeland - Nederländerna

200% upp till 2000 SEK

18+, regler och villkor gäller
Läs recension
Betting med enkel registrering
Ingen störig reklam via SMS eller E-post
Totalt skattefria vinster!
18+, regler och villkor gäller

Lyckas Sverige få hål på stjärnmålvakten Endler?

Chile gör sitt första världsmästerskap och kommer till Frankrike med usel form. På de nio senaste kamperna har man förlorat sex matcher och spelat oavgjort i tre. Man har valt att spela träningslandskamper mot bättre rankade lag för att få upp tempot, men enligt oddsen ska det bli svårt att räcka till mot Sverige.

Sverige har vi skrivit en hel del om här på sajten redan (här hittar du vår expert Billys artikel inför matchen mot Chile) och du som läsare har nog ett hum om vilket lag som får förtroendet på tisdagskvällen. Att spräcka nollan kommer bli avgörande för svensk del. När Sverige gjort första målet i de tre senaste VM-premiärerna har det aldrig slutat i förlust.

Länderna har aldrig möts tidigare, men Sverige har bra statistik mot sydamerikanskt motstånd (tre segrar på fyra möten). Frågan är om svenskorna har vad som krävs denna gång för att få in bollen bakom PSG-målvakten Christiane Endler?

Högst odds på Chile-Sverige

Oddsen nedan uppdateras automatiskt. Du kan följa matchen och få alla de bästa liveoddsen här i vårt Matchcenter.

Klicka på oddsen för att gå direkt till spelbolaget.

Chile - Sverige

Hur ska Thailand kunna pressa USA?

USA är turneringens guldfavorit enligt de flesta spelbolag och i inledningsmatchen ska det mycket till för att laget ska lyckas tappa poäng. Amerikanskorna vann VM senast och förbundskapten Jill Ellis siktar på att bli den första att ta landet till två raka titlar. Och vad talar egentligen emot? Under det senaste året har USA tagit 19 segrar, spelat 3 oavgjorda och endast förlorat en enda gång.

Rankade på 34:e plats på världsrankingen hittar vi Thailand. Laget för sitt andra raka VM och har 13 spelare med sig i den här truppen som även var med senast det begav sig. Förbundskapten Nuengrutai Srathongvian är kvar, liksom giftige anfallaren orathai Srimanee. Formen för laget är dock allt annat än god och förhandsexperterna pekar på att truppen är den svagaste i hela VM.

Thailand har släppt in 16 mål på sina fyra senaste matcher. Frågan är hur många mål USA kan göra i den här kampen?

Högst odds på USA-Thailand

Oddsen nedan uppdateras automatiskt. Du kan följa matchen och få alla de bästa liveoddsen här i vårt Matchcenter.

Klicka på oddsen för att gå direkt till spelbolaget.

USA - Thailand