Reklam

Var med och dela på 1 miljon kronor om svenska damlandslaget vinner VM-guld!

Denna kampanj är inte längre aktiv

Denna kampanj är giltig för existerande kunder

Unibet kör en supergenerös kampanj nu under dam-VM där alla som anmäler sig till kampanjen har chans att dela på 1,000.000 kr! 

Det är jättenkelt att delta i kampanjen. Det enda du behöver göra är att du anmäler dig till kampanjen före Sverige spelar en eventuell semifinal. Det enda som krävs är att du har ett konto hos Unibet för att kunna delta. Vinsten är dessutom helt fri från omsättningskrav och beloppet kan tas ut efter att pengarna har betalats ut på spelkontot.

Tryck här för att skapa ett konto!

För alla som inte har ett konto hos Unibet borde skapa ett idag för att ha chansen att dela på 1 miljon kr! Dessutom får alla som skapar ett nytt konto idag välja mellan 3 olika betting bonusar.

Sveriges chanser i VM ser goda ut med en relativt lätt grupp. De har Chile, Thailand och USA i sin grupp. USA är den på förhand svåraste motståndaren, men med lite flyt kan de vinna den matchen. Även om det skulle gå sämre än förväntat i gruppen kan de ta sig vidare på en tredjeplats. 

Så det är egentligen inget att fundera över. Öka spänningen genom att följa svenska landslaget under sommaren i vad som kan bli ett minnesvärt VM genom att delta i den exklusiva kampanjen! Se till att anmäla dig i tid (före den 3 juli 21:00) för att vara med och dela på 1 miljon kronor om Sverige tar VM-guldet. 

Dam-VM

För att anmäla dig till kampanjen kan du trycka på bilden ovanför som tar dig till Unibets startsida. Sedan är det bara att logga in eller skapa ett konto om du inte har ett redan. Nästa steg är att trycka på knappen "Kampanjer" längst ut till höger. Inne på "Kampanjer" går du sedan vidare till "Oddskampanjer" och scrollar ner till rubriken "Fira VM-guld med del av 1 000 000 kr". Här är det bara att anmäla sig på den stora gula knappen.

För att se övriga bonusar rekommenderar vi att ni kollar på Betting Bonus sidan!

18+ | Regler och villkor gäller.
Ytterligare villkor:

För att se regler och villkor för kampanjen kan du följa denna länk. Gå sedan in på "Kampanjer", "Oddskampanjer" och scrolla ner till rubriken "Fira VM-guld med del av 1 000 000 kr", så hittar du regler och villkor för kampanjen längst ner.

Feedback