Två matcher på schemat när det är dags för VM-guiden att titta till mästerskapets fjärde dag. Och kanske är det två av turneringens bortglömda outsiders vi får se? Ett erfaret Japan ställs mot Argentina i dagens första match, och lite senare är de dags för Kanada att visa Kamerun vad man går för.

Stormar Japan från start även den här gången?

Japan är en stornation i fotbollsvärlden på damsidan och siktar på att bli första landslag att nå tre raka VM-finaler. Mot Argentina har Japan aldrig förlorat, och faktiskt aldrig heller släppt in ett enda mål.

I de fyra senaste världsmästerskapens öppningsmatcher har Japan tre segrar och en oavgjord. I alla tre vinster slog man till inom matchens första halvtimme, något användaren Zeus verkar tro på även denna gång då i sitt speltips på matchen.

Argentina kommer till dam-VM med en seger på fyra matcher, där förlusterna varit klara mot Australien, Nya Zeeland och Sydkorea. Inte ett enda mål lyckades man göra på de tre matcherna, innan man sedan slog Uruguay med 3-1 för att boosta själförtroendet en smula.

Här i VM-guiden brukar vi titta till oddsen – och det finns i stort sett ingenting som talar för att Argentina ska kunna matcha Japan. Japanskorna kliver in i turneringen som en outsider många glömt bort – och kanske visar man därför redan i den första matchen vilken kvalitet man håller?

VM-guiden: Högst odds på Argentina-Japan

Oddsen nedan uppdateras automatiskt. Du kan följa matchen och få alla de bästa liveoddsen här i vårt Matchcenter.

Klicka på oddsen för att gå direkt till spelbolaget.

Argentina - Japan

Betting med enkel registrering
Ingen störig reklam via SMS eller E-post
Totalt skattefria vinster!

Kan Kanada snygga till statistiken?

Ett offensivt Kanada ställs mot ett Kamerun som haft det riktigt knackigt. I VM för fyra år sedan åkte man ut i åttondelsfinalen och vi får gå tillbaka till 2015 för att notera en kamerunsk seger mot ett lag högre rankade än dem själva.

Kanada gör sitt sjunde raka VM och kommer till mästerskapet med ett anfallsglatt lag. På de 27 senaste matcherna har man snittat nästan 2,2 mål framåt, i vad som resulterat i 17 segrar. Förbundskapten Kenneth Heiner-Möller har dessutom skapat ett lag som bara släppt in elva mål sedan januari 2018, vilket under hans styre resulterat i 13 segrar, 3 oavgjorda och 4 förluster.

Oddsen är tydliga med att Kanada är storfavorit, men något som talar emot nordamerikanskorna är deras usla statistik i öppningsmatcher. Faktum är att man bara vunnit en enda av de sex tidigare förstamatcherna i VM (en seger, en oavgjord och fyra förluster). Är det någon gång man ska snygga den statistiken ska det väl dock vara mot Kamerun?

VM-guiden: Högst odds på Kanada-Kamerun

Oddsen nedan uppdateras automatiskt. Du kan följa matchen och få alla de bästa liveoddsen här i vårt Matchcenter.

Klicka på oddsen för att gå direkt till spelbolaget.

Kanada - Kamerun

Omfattande sportsbook
Många spelleverantörer
Spela på Premier League