Årets sista tennisvecka och Davis Cup ska för första gången avgöras med ett slutspel över en vecka. Vi tittar till hur det ser ut, vem som vinner, och vad som ska spelas på.

18 nationer är med. 16 har kvalificerat sig via kval och två wildcards har delats ut. Länderna delas upp i sex grupper med tre lag i varje. Samtliga gruppvinnare plus de två bästa tvåorna går till kvartsfinal.

Davis Cup

Formatet för matcherna ska givetvis också noteras. Två singelmatcher och en dubbelmatch är vad som gäller i varje lagmatch. Dubbeln är alltså ännu lite viktigare än den tidigare varit i Davis Cup.

Hitta de högsta oddsen på Davis Cup här

Bethard och Bet365 är två spelbolag som man bara måste ha om man spelar på tennis och givetvis har de odds ute på vilka som vinner Davis Cup. Här är de högsta oddsen på favoriterna just nu.

  1. Spanien 3.75, Bet365
  2. Frankrike 5.50, Bethard
  3. Australien 9.00, Bethard
  4. Serbien 9.00, Bethard
  5. Ryssland 10.00, Bet365
  6. USA 12.00, Bethard
  7. Tyskland 15.00, Bet365
  8. Storbritannien 15.00, Bethard
  9. Argentina 15.00, Bet365
  10. Kroatien 17.00, Bethard

100 % upp till 1000 kr i spelkrediter

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
Regler och villkor gäller
Ansvarsfullt spelande
18+ åldersgräns
18+ | Regler och villkor gäller

Lättnavigerad sajt
Höga odds
Snabba utbetalningar

Vinnande nation lär finnas bland de där tio. Om inte är det en jätteskräll.

Man spelar på hardcourt i Madrid. Spanien har alltså hemmaplan, men man har inte det underlag man helst skulle ha. Svårslagna blir man dock även om Nadals skadeproblem oroar.

Frankrike kommer med världens klart bästa dubbelpar och på singlarna har man Monfils och Tsonga med Paire som backup. Otroligt fin bredd på singelspelarna och ett smått oslagbart dubbelpar. Det kommer krävas en bra prestation för att slå Frankrike.

Australien har lyckats få ihop det bästa man har med Kyrgios och De Minaur. Peers som är en världsspelare i dubbel också. Kapabelt lag, men hur väl kommer de överens? Oklart som vanligt när det gäller Australien.

Djokovic finns med i Serbien, men frågan är hur långt det räcker. Krajinovic är en okej tvåa men inte mer och på dubbeln har man nästan ingenting. Tufft för serberna att gå hela vägen den här gången.

Ryssland kommer med Medvedev, Khachanov och Rublev. Otroligt kapabla. Alla tre helt okej i dubbel också. Se upp med Ryssland.

USA har med Sock som dubbelspelare vilket garanterar att de alltid har en toppchans där. Tyvärr saknas Isner. Fritz och Querrey troliga singelspelare. Räcker nog inte riktigt men korta matcher, en singel och en dubbel räcker för vinst i en lagmatch. Omöjligt är det inte.

Zverev väljer den här veckan att spela uppvisningstennis istället för Davis Cup och med honom faller deras chanser. Struff och Kohlschreiber är bra spelare och Krawietz/Mies är ett bra dubbelpar men de håller knappast hela vägen.

Hett speltips på Storbritannien med Murray i spetsen!

Storbritannien är mitt skrällbud i turneringen. Murray finns med och efter några träningsveckor sen titeln i Antwerpen bör han vara ännu lite bättre. Evans och Edmund backar upp honom fint på singlarna och Murray/Skupski har varit ett av världens bästa dubbelpar sen i somras. Grymt bra lottning också för britterna. Läs gärna mitt speltips om att de går till semi. Det ska de klara. Sen kommer det bli tufft, men skrällchansen finns där. De kan vinna hela kalaset om Murray hittat formen.

Spela britterna till semi hos Bet365 - 3,50 ggr

Ingen Del Potro i Argentina och därmed blir de lite mellanmjölk i det här sällskapet. Schwartzman och Pella tar singlarna, bra spelare, men tufft mot de bästa nationerna. Gonzalez/Zeballos ett bra dubbelpar men samma sak där, tufft mot de bästa.

Kroatien är seedade som tvåa. Otur då att de råkade få Spanien i sin grupp. Formsvaga singelspelare i Cilic och Coric och sen tre dubbelspelare. Hade det varit VM i dubbel hade de nog kunnat vinna, men de är lite för svaga på singlarna.

Turnering pågår hela veckan med final på söndag. Jag kommer naturligtvis lägga ut speltips fortlöpande så följ min profil för att inte missa något. 

Om man är sugen på en ny fräsch bonus att starta spelveckan med ska man titta till vår sida med samlade bonusar här på Betting.se. Hittar man inte en passande bonus där, då hittar man den inte någon annanstans heller.