Efter en godkänd debut som förbundskapten för det svenska landslaget så ska Janne Andersson ikväll spela hem den första segern i VM-kvalet, för det kan väl inte bli annat än 3 poäng? Luxemburg står för motståndet och vi kan väl ärligt säga att det inte är ett lag som inger någon större rädsla. FIFA-rankingen sorterar in det lilla furstendömet på en svag 145:e-plats vilket egentligen säger det mesta om vilka förväntningar vi ska ha på kvällens match, mot första 3-poängaren!

Luxemburg – Sverige | Avspark 20.45

En dryg månad har gått sedan Janne Andersson och vårat svenska landslag spelade 1-1 hemma mot Nederländerna på Friends Arena. En match där vi tillslut ska vara nöjda med den poängen vi fick med oss efter andra halvleks belägring av holländarna.

Nu är det dags för ny match mot ett motstånd av en helt annan kaliber. Luxemburg anses vara ett av Europas svagaste landslag, fakta som förstärks ytterligare om man ser till landets senaste landskamper. Man har förlorat 9 av de 10 senaste matcherna och målskillnaden är lika illavarslande som Donald Trumps framfart i presidentvalet. En seger är det enda som räknas för Sverige ikväll om vi överhuvudtaget ska ha något att göra i Ryssland om två år.


Sverige har haft en bra uppladdning i Stockholm inför den kommande matchen där endast Sam Larsson fått lämna återbud. Ersätter gör istället Elfsborgsspelaren Viktor Claesson som visat upp en mycket fin form under hela säsongen.

Spela på matchen hos Bethard* där du i skrivande stund erbjuds hela 1.38 gånger pengarna på svensk seger. För dig som vill höja risken en aning så finns Asian Handicap att tillgå där marknaden Sverige -1.5 kan vara ett alternativ att kika närmare på.

Luxemburg – 7.75 | Oavgjort – 4.90 | Sverige – 1.38
Nu vässar vi stämbanden, drar på oss den gula tröjan och leder vårt svenska landslag till den första vinsten i detta VM-kval!

Spela på matchen här!