Vi fortsätter med att ge er tre snabba tips, denna gång inför en fulladdad helg med mängder av spännande matcher. Redan nu är uppladdningen igång inför det rykande heta London-derbyt på söndag förmiddag, läs mer om tipsen nedan!

 

BANKEN

Manchester City – Middlesbrough | (1)

 

Manchester City visade med besked i veckan att man är ur formsvackan. 3–1 hemma mot Barcelona i Champions League gör att det återigen blåser positiva vindar kring Pep Guardiola och hans gäng. I ligan har man en seger på de fyra senaste och nu är det hög tid att hitta tillbaka till formen man hade i början utav säsongen, något Middlesbrough kommer att få bekänna.

 

HÖGODDSAREN

Arsenal – Tottenham | (1)

 

Efter att ha legat under med 2–0 mot Ludogorets så lyckades Arsenal vända på steken och när Mesut Özil satte 3–2 var segern ett faktum. Vinsten innebär att London-laget inte förlorat sedan augusti månad, ingen lätt uppgift för Tottenham med andra ord. Tottenham som fick en mycket bra start på säsongen har under de senaste veckorna haft stora problem, speciellt i anfallsspelet. Bra chans för hemmaseger!

 

VARNINGEN

Barcelona
 

Förlust mot Manchester City i veckan med 3–1 och stora skadeproblem i backlinjen. Luis Enrique har ingen lätt uppgift framför sig när han ska få sitt lag att ladda om inför den mycket tuffa bortamatchen mot Sevilla. Sydkustlaget Sevilla har denna säsong fem av fem möjliga segrar på hemmaplan i ligaspelet och har en god chans till att ta poäng mot Barcelona under söndagskvällen. Avstå spel på Barcelona!